Μήπως ο Jason Momoa είναι γεννημένος για Wolverine;

Ο ίδιος το πιστεύει, το μπαλάκι πλέον είναι στη Marvel.

Μπορεί το franchise των X-Men να έλαβε reboot το 2011 παρόλα αυτά ενώ όλοι οι χαρακτήρες αντικαταστάθηκαν, ένας μόνο παρέμεινε ο ίδιος και δυστυχώς πλέον εξαφανισμένος.

Μπορεί στο «First Class» και το «Apocalypse» να μην χρειαζόταν ιδιαίτερα, στο «Days of Future Past» να έπαιξε καθοριστικό ρόλο –καθώς γινόταν μίξη παλιών και νέων χαρακτήρων- στην πλοκή, ωστόσο η απουσία του στο «Dark Phoenix» έκανε κραχ και το franchise άρχισε να καταποντίζεται. Διότι X-Men δίχως Wolverine δεν υφίστανται. Είναι το βασικό τους συστατικό. Σαν να τη θάλασσα χωρίς το νερό, τον Batman χωρίς τον Bruce Wayne, τον κόσμο χωρίς το οξυγόνο.

 

 

Μετά το «Logan» το ταξίδι του Wolverine έλαβε τέλος και ο Hugh Jackman αποχαιρέτησε οριστικά τον χαρακτήρα που εξελίχθηκε σε προέκταση του εαυτού του. Αφού όμως το σύμπαν των X-Men έλαβε restart έφτασε και η στιγμή του Wolverine να δει ξανά το φως της 7ης τέχνης να του κάνει νεύμα. Τα ονόματα για τον αντικαταστάτη του; Πολλά –εξ αυτών και ο Tom Hardy. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας ο οποίος λόγω παρουσιαστικού ταιριάζει περισσότερο ακόμα και από τον Jackman και ειδικεύεται σε αγριο-ρόλους.

Θυμήσου τι κείμενο είχαμε γράψει για το μεγάλο «αντίο» του ήρωα.

 

Και αυτός ο κάποιος είναι ο Jason Momoa

Για τον Χαβανέζο σταρ δεν χρειάζονται συστάσεις. Για πολλούς είναι ο σύγχρονος Conan o Βάρβαρος (όχι για μας), για άλλους ο Aquaman της Justice League και κυρίως ο Khal Drogo του Game of Thrones. Μήπως όμως θα μπορούσε να είναι ο Wolverine της νέας εποχής;

 

 

Σύμφωνα με το Cinema Blend, ο Momoa ερωτήθηκε για το ποιον ήρωα της Marvel θα ήθελε να υποδυθεί και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη:

«Τον Wolverine. O Hugh Jackman ήταν εξωπραγματικός και μεγάλωσα βλέποντάς τον. Θα ήθελα πολύ να μπορέσω να τον υποδυθώ», ήταν τα λόγια του και μάλλον στην Marvel έχουν αρχίσει να το σκέφτονται. Οι παράμετροι βέβαια είναι πολλές.

Θεωρητικά είναι δύσκολο για τον κόσμο να χωνέψει έναν νέο Wolverine και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Momoa είναι ήδη στο υπερηρωικό σύμπαν υποδυόμενος τον Aquaman, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Διότι δεν πρόκειται για μια κατάσταση όπως του Ryan Reynolds με τον Deadpool, έχοντας παίξει πριν τον Green Lantern. Διότι για τον δεύτερο, ο Reynolds είχε αποτύχει παταγωδώς, κάτι που δεν συμβαίνει για τον Aquaman.

Αλλά μην γελιόμαστε, ο Momoa έχει το παρουσιαστικό, το στυλ και το «οκ» του κοινού να εργάζεται μέσα στην αγριάδα. Μήπως πρέπει να πάρει το «πράσινο φως» και για τον ρόλο του Logan;

Αναμένουμε σχόλια... 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved