Ο «υπέρβαρος» Thor τραγουδάει Johnny Cash και εμείς μελαγχολούμε

Δεν έγινε τυχαία παγκόσμιο viral το βίντεο του Chris Hemsworth.

O Jimmy Fallon, φιλοξένησε στο late night show του, τον αγαπητό σε όλους, Chris Hemsworth, γνωστό στο ευρύ κοινό και ως Thor μετά τις αλλεπάλληλες πρωταγωνιστικές του συμμετοχές στις ταινίες της Marvel. Εκτός από τη γνωστή συζήτηση μεταξύ των celebrities και του οικοδεσπότη, τα πολλά αστεία και τα ακόμα περισσότερα γέλια που συνήθως παρακολουθούμε στα talks shows, αυτή τη φορά, είχαμε και κάτι ακόμα.

Μία βδομάδα μετά την κυκλοφορία του «Avengers:Endgame», οι σκηνοθέτες Anthony και Joseph Vincent Russo, έδωσαν τη δυνατότητα σε όποιο άτομο από το cast ή το προσωπικό είχε τραβήξει φωτογραφίες ή βίντεο με το κινητό του, να το μοιραστεί. Έτσι, όταν ο Jimmy Fallon ρώτησε τον Chris Hemsworth αν έχει και αυτός κάποιο βίντεο να μοιραστεί, προέκυψε αυτό:

 

 

Στο βίντεο, βλέπουμε και ακούμε τον «υπέρβαρο» Thor να τραγουδά το «Ηurt» των Nine Inch Nails αλλά με το ύφος του Jonny Cash, που εκτέλεσε το συγκεκριμένο τραγούδι με τεράστια επιτυχία. «Είναι το πιο λυπητερό κομμάτι στον κόσμο. Και εγώ είμαι και κακός τραγουδιστής και κακός κιθαρίστας», μας λέει, αλλά αλήθεια, μπορεί κάποιος να του κρατήσει κακία;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved