Το «Doctor Sleep» επαναφέρει τον τρόμο που ξεκίνησε το «The Shining»

Ο Ewan McGregor «ντύνεται» Danny Torrance στο σίκουελ του θρίλερ που άφησε εποχή.

Ταινίες τρόμου υπάρχουν πολλές, σαν τα διηγήματα όμως του Stephen King όμως δεν υπάρχουν αρκετές. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο άρχοντας του τρόμου έχει τη μαγική ικανότητα να προκαλεί μεγαλύτερη ανατριχίλα μέσα από τις σελίδες του, παρά όταν οι ιστορίες του βγαίνουν στη μεγάλη οθόνη. Το «The Shining» είχε από όλα.

Και Stanley Kubrick στην σκηνοθετική επιμέλεια και τρελο-Jack Nicholson σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο και πάλι δεν η εικόνα δεν ήταν τόσο τρομακτική όσο το βιβλίο.

 

Το θέμα είναι όμως τι θα γίνει στην ταινία-συνέχεια της ιστορίας, το «Doctor Sleep» για το οποίο βγήκε το πρώτο teaser trailer.

 

36 χρόνια αργότερα

Ο υιός του Jack Torrance, Danny (Ewan McGregor) προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του, ωστόσο τα γεγονότα του ξενοδοχείου της Λάμψης, οι βόλτες με το ποδήλατο, τα κορίτσια φαντάσματα και η απόπειρα δολοφονίας από τον πατέρα του, δεν τον αφήνουν σε ησυχία.

Mια στάση του όμως σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης θα τον ηρεμήσει κάπως καθώς αλλάζει το όνομά του σε «Doctor Sleep». Όλα βαίνουν καλώς ωστόσο μόλις γνωρίζει μια νεαρή γυναίκα η λάμψη εμφανίζεται πιο ισχυρή από κάθε άλλη φορά. Και τότε ξεκινά το θρίλερ.

Η συναναστροφή του μαζί της θα τον κάνει να μπλέξει πραγματικά καθώς πρέπει να ξεπεράσει παλιούς δαίμονες αλλά και να σώσει την νέα του φίλη από μια νέα απειλή που ονομάζεται «The True Knot».

 

Μπορεί Nicholson και Kubrick να απουσιάζουν, ωστόσο τόσο το τρέιλερ, όσο και η εμπλοκή του Stephen King μας υπόσχονται σπουδαία πράγματα στις 8 Νοεμβρίου, όταν και η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved