Γιατί ξαφνικά ο Keanu Reeves είναι ο αγαπημένος άντρας όλων των γυναικών

Όλα έχουν να κάνουν με τις φωτογραφίες των φαν του.

Δεν ξέρουμε αν ο Keanu Reeves είναι κομμάτι της αφρόκρεμας των καλών ηθοποιών, αλλά σίγουρα είναι από τους πιο συμπαθητικούς τύπους εκεί έξω. Ξεχωρίζει για την ευγένειά του, τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να δουλεύει με τους συνεργάτες τους και την ίδια στιγμή θεωρείται ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ηθοποιούς του Hollywood. Και μπράβο του.

 

 

Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πολλούς λόγους που απασχολεί την δημοσιότητα. Επειδή είναι style icon. Επειδή είναι φιλάνθρωπος. Επειδή αγαπάει τα ζώα και έχει σώσει την ζωή μίας γυναίκας σε εστιατόριο – από πνιγμό την ώρα του φαγητού. Είναι από εκείνους που δεν θα έλεγες γλάστρες και δεν τον απασχολεί αν τα John Wick θα έκαναν μεγαλύτερη ή όχι επιτυχία από τα Matrix. Και αν αυτά δεν είναι αρκετά για να τον συμπαθήσει κάποιος, υπάρχει επιπλέον ένας ακόμη λόγος.

Διάβασε εδώ πως ο Keanu έσπασε την κατάρα του Matrix.

Ο Keanu δεν αρνείται να βγάζει φωτογραφίες με τους φανς του. Είτε είναι άντρες, είτε γυναίκες. Αυτό όμως που είναι αξιοπρόσεκτο και έχει σχολιαστεί από το κοινό του Internet, είναι το πόσο προσεχτικός και ευγενής είναι με τις γυναίκες. Επιλέγει να κρατάει μία απόσταση, να μην είναι διαχυτικός, να κοιτάει στην κάμερα και όχι «αλλού» και -κυρίως- να προσέχει τα χέρια του. Ο Keanu επιλέγει να μην αγγίζει τις γυναίκες την ώρα που φωτογραφίζεται μαζί τους, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο σεβασμό και ευγένεια. Ό,τι δηλαδή κάνει έναν άντρα καλύτερο από όλους τους υπόλοιπους.

 

 

Και τον αγαπάμε πολύ γι’ αυτό.  

 

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved