Η επική μάχη του «A New Hope» στον 21ο αιώνα

Darth Vader και Ben Kenobi σε CGI έκδοση.

Το «The Rise of Skywalker» ήρθε, απογοήτευσε και τελικώς μας άφησε με ένα τεράστιο παράπονο για το φινάλε, ίσως μεγαλύτερο και από εκείνο του Game of Thrones. Αποτέλεσμα; Αντί να μιλάμε για έναν συγκλονιστικό κλείσιμο της ταινία που θα έριχνε τίτλους τέλους στην ιστορία των Skywalker, φτάσαμε σε σημείο να αναπολούμε για μία ακόμα φορά τα παλιά καλά χρόνια του George Lucas. Εκείνα που ήρθαν από το πουθενά το 1977 για να ανοίξουν έναν νέο ορίζοντα στην ιστορία του σινεμά.

 

 

Εμείς εδώ όμως ως οπαδοί του αριστουργήματος του George Lucas και νοσταλγοί της Original τριλογίας, είμαστε εδώ για να σας φέρουμε ξανά στη μνήμη την επική μονομαχία από την πρώτη ταινία, το «A New Hope»

 

 

Ναι, καλά καταλάβατε. Την πρώτη μονομαχία με lightsaber που είδαμε ποτέ, το «χαρούμενο» reunion του κάποτε μαθητή, αλλά πλέον master Darth Vader όταν αντικρίζειτον παλιόφιλο Obi-Wan Kenobi (Ben Kenobi τότε) μετά την τελευταία τους αντάμωση στον πλανήτη Mustafar.

 

                                                                                      

Τώρα που θυμηθήκατε για ποια σκηνή μιλάμε, ήρθε η ώρα να μπούμε και στο ζουμί του κειμένου. Κάποια «αρρωστάκια» του Star Wars φαντάστηκαν αλλιώς την επική εκείνη σκηνή και αφού επηρεάστηκαν από τα μεταγενέστερα duels -Darth Maul vs Obi-Wan και Qui-Gon, Master Windu κόντρα στον Darth Sidius ή πιο πρόσφατα Rey με τον Kylo Ren- την έφτιαξαν σύμφωνα με τα θέλω της εποχής.

Ξεχάστε λοιπόν το ταπεινό Ben Kenobi και Darth Vader που έχετε δει τόσες φορές, στο παρακάτω βίντεο ετοιμαστείτε για μια επίδειξη ικανοτήτων, ακροβατικών με μπόλικη χρήση της Δύναμης παρά το γεγονός ότι ξέρετε ποιος θα κερδίσει. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved