Ο Daniel Craig τραυματίστηκε στα γυρίσματα του James Bond

Σιγά το νέο.

Το να υποδύεται κανείς τον James Bond αποτελεί τιμή και δόξα. Ταυτόχρονα όμως είναι και τεράστιο ρίσκο. Πάντα θα συγκρίνεσαι με τους προηγούμενους 007, πάντα θα πρέπει να ξεπερνάς τις αμέτρητες προσδοκίες και αρκετές φορές (για να μην πούμε πάντα) θα χρειαστεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, τραυματίζοντάς τον κιόλας. Στην κυριολεξία. Αυτό το τελευταίο, οι τραυματισμοί φαίνεται πως αποτελούν βούτηρο στο ψωμί του Daniel Craig.

Ο Άγγλος ηθοποιός που προετοιμάζεται για την πέμπτη του ταινία στο ρόλο του διασημότερου μυστικού πράκτορα, το «Bond 25» επιλέγει πάντα να κάνει ο ίδιος τα stunts του.

 

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο κίνδυνος να τραυματιστεί είναι μεγάλος. Και το 'χει νιώσει στο πετσί του. Τελευταίο περιστατικό στη Τζαμάικα, όπου ο 51χρονος Craig χτύπησε τον αστράγαλό του με αποτέλεσμα να μεταβεί στις ΗΠΑ για άμεσες θεραπείες και ταυτόχρονα να καθυστερήσουν τα γυρίσματα του φιλμ. 

Δες τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για την 25η ταινία του James Bond.

Αυτό δεν ήταν ο πρώτος αλλά και ούτε ο τελευταίος τραυματισμός για τον Craig. Από την πρώτη ταινία που μπήκε στο ρόλο του 007, το «Casino Royale» έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές. Εμείς είμαστε εδώ για να σας τις θυμίσουμε τις φορές που ο Άγγλος ηθοποιός θυσίασε τον εαυτό του για χάρη του ρόλου του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved