Αποκωδικοποιήσαμε τους ηθοποιούς του Punisher

Ένας αντί-σταρ της Marvel, τέσσερις άνθρωποι που τον έβαλαν στις ζωές μας.

Όταν μπαίνουμε σε συζητήσεις για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, συνήθως κινούμαστε γύρω από τους κλασσικούς ήρωες του MCU. Iron Man, Thor, Captain America έχουν τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις του κοινού και όχι άδικα από την υπερπροβολή που έχουν δεχτεί.

Όμως υπάρχει ένας χαρακτήρας που ίσως θα μπορούσε να τους κάνει πέρα. Ένας anti-hero, ένας σκοτεινός τύπος, με έντονο το αίσθημα του θυμού, της εκδίκησης, της τιμωρίας. Για όσους δεν κατάλαβαν, μιλάμε για τον τιμωρό της Marvel. Ή πιο απλά… The Punisher.

 

aLTFbvb

 

Ο Punisher (Frank Castle στην καθημερινότητά του), μπήκε στις ζωές μας το 1974, όταν και εμφανίστηκε στο τεύχος «The Amazing Spider-Man #129». Ένας πρώην marine, ήρωας πολέμου που ένιωσε την αδικία και τον πόνο στο πετσί του, βλέποντας να δολοφονούν μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά.

Από τότε ορκίστηκε να πολεμά με κάθε μέσο το έγκλημα, μέχρι να αναπαυτούν οι ψυχές των δικών του ανθρώπων. Και όταν λέμε με κάθε μέσο το εννοούμε.

 

 

Μέχρι σήμερα 4 ηθοποιοί έχουν ενσαρκώσει τον Punisher. Κάποιοι χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, κάποιοι έμειναν χαραγμένοι στο μυαλό μας, για τα όσα ήταν ικανοί να κάνουν για αποδώσουν δικαιοσύνη και τιμωρία σε όσους την αξίζουν.

 

 

Dolph Ludgren (1989), Thomas Jane (2004), Ray Stevenson (2008) και Jon Bernthal (2016-2018), ο καθένας ξεχωριστός, ο καθένας έδωσε τη δικιά του εκδοχή στον Frank Castle. Στο παρακάτω άλμπουμ καταθέτουμε τη γνώμη μας. Από τον χειρότερο στον καλύτερο. Δείτε και κρίνετε.

 

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved