Η κομμένη σκηνή του Avengers: Endgame που συγκίνησε το κοινό

Και που ίσως έπρεπε να το ξανασκεφτούν πριν το κάνουν.

Έχουν περάσει 15 ημέρες από τότε που βγήκε στους κινηματογράφους το Avengers: Endgame, όμως μία φορά ποτέ δεν είναι αρκετή για να κατανοήσεις όλες τις πτυχές αυτής της ταινίας. Ήταν ίσως μία από τις καλύτερες MCU ταινίες και δύσκολα θα βρεις κάποιον να σου πει το αντίθετο. Οι Anthony J. και Joseph Vincent Russo, γνωστοί και ως Russo Brothers που σκηνοθέτησαν την ταινία άρχισαν να αναλύουν την ταινία και μας αποκάλυψαν και μία σκηνή που γυρίστηκε, όμως δεν μπήκε ποτέ στην ταινία.

Διάβασε εδώ γιατί το Endgame κατέκτησε τον κόσμο μας.

Μιλώντας σε podcast του MTV οι Russo αποκάλυψαν τον ρόλο που έπαιξε η Katherine Langford (13 Reasons Why) και γιατί εν τέλει δεν την είδαμε στην ταινία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η νεαρή ηθοποιός θα έκανε την κόρη του Tony Stark και της Pepper Pots  στην ενήλικη ζωή της, αμέσως μετά το snap που κάνει ο IronMan, σε μια παρόμοια σκηνή με εκείνη του Infinity War, όπου ο Thanos συναντά τη Gamora.

«Υπήρχε μία ιδέα ότι ο Tony θα πάει σε αυτό τον μεταφυσικό σταθμό, που βρέθηκε και ο Thanos μετά το snap. Και εκεί θα υπήρχε μία μελλοντική εκδοχή της κόρης του. Η πρόθεση ήταν, επειδή αυτές οι ταινίες ασχολούνται με τη μαγεία, ότι η κόρη του από το μέλλον, θα τον συγχωρέσει που την αφήσει και θα του επιτρέψει να φύγει. Η ιδέα μας φάνηκε καλή, ωστόσο ήταν πολλές ιδέες σε μία ήδη περίπλοκη ταινία», τόνισε ο Joseph Russo, ενώ ο Anthony, εξήγησε τον λόγο που κόπηκε εν τέλει δεν είδαμε τη σκηνή.

«Αυτό που συνειδητοποιήσαμε ήταν ότι δεν υπήρχε συναισθηματικό δέσιμο με την ενήλικη εκδοχή της κόρης του. Έτσι, καταλήξαμε ότι η σκηνή δεν μας καθόταν καλά».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved