Μόλις μάθαμε ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι δράκοι στο Westeros

Και αν ισχύει, ετοιμαστείτε για επικό φινάλε. 

Η μάχη του Winterfell απέναντι στον στρατό του Night King τελείωσε με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τον Jon Snow και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του Game Of Thrones (πλην Cersei φυσικά).

 

 

 

Όμως μένει ακόμα μια μάχη. Ίσως η μεγαλύτερη. Αυτή για τον Iron Throne. Το αντικείμενο πόθου από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς έπους του HBO. Σε αυτή την τελευταία μάχη λοιπόν που θα κρίνει το ποιος τελικά θα βρεθεί στον θρόνο του Westeros η Daenerys πάει απέναντι στη Cersei και τα αντι-δρακικά της όπλα, με μόλις έναν δράκο, τον αγαπημένο της Drogon. Ή μήπως κάτι έχουμε χάσει στην πορεία;

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο πρώτος δράκος, ο Viserion σκοτώθηκε στον Βορρά από την απίστευτη βολή του Night King, ενώ το αδελφάκι του ο Rhaegal έπεσε στα νερά της παγωμένης θάλασσας χτυπημένος από τα βέλη που σχεδίασε ειδικά για την περίσταση ο Qyburn στο φινάλε του 4ου επεισοδίου.

 

anigif sub buzz 4133 1557109433 1

 

Μια θεωρία όμως και ένα post από τον Pilou Asbaek (Euron Greyjoy) έρχεται για να ταράξει τα νερά της σειράς καθώς εάν πάρει σάρκα και οστά τότε θα μείνουμε με το στόμα ανοικτό.

 

 

Τι μας λέει το παραπάνω post; Ότι το επεισόδιο θα έχει θάνατο, κούπες του καφέ (χιουμοράκι) και ίσως δούμε έναν δράκο, ίσως δυο ή και κανέναν. Τι θέλει να μας πει ο αγαπητός Asbaek. Και εδώ έρχεται η θεωρία που έχει αναπτυχθεί τελευταία.

Στην 5η σεζόν της σειράς ο Drogon εξαφανίζεται. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καθώς η μόνη του εμφάνιση γίνεται όταν τον βλέπει από μεγάλη απόσταση ο Jorah Mormont στην αρχαία Valyria. Η θεωρία αναφέρει πως ο Drogon έφυγε μακριά καθώς φρόντιζε τα αυγά του. Ναι, καλά διαβάσατε, ο Drogon έγινε μητέρα. Σύμφωνα με τον George RR Martin αυτό μπορεί να συμβεί στον κόσμο του Game Of Thrones, να αλλάξουν φύλο οι δράκοι.

Παράλληλα στους νέους τίτλους αρχής που μπήκαν στη ζωή μας στην 8η σεζόν, στο φινάλε τους εμφανίζεται ένας χρυσός δράκος με άλλους τρείς μικρότερους. Ίσως να είναι ο Drogon με τα μικρά του. Ίσως… Και έτσι μπορεί να εξηγηθεί το βλέμμα γεμάτο τρόμο που έχει ο Euron στο trailer του 5ου επεισοδίου όταν κοιτάζει ψηλά στον ουρανό.

 

 

Θεωρία ικανή να αλλάξει το ρου της ιστορίας και το φινάλε του Game Of Thrones. Εδώ θα είμαστε να απολαύσουμε το επόμενο επεισόδιο της σειράς και να μείνουμε (ελπίζουμε) με το στόμα ανοιχτό. Ως τότε οπλιστείτε με υπομονή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved