Το ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin θα μοιάζει με γυμνό καλώδιο

Φασαρία και ηλεκτρισμός στο ντοκιμαντέρ που δεν πρέπει να χάσεις.

Το πρώτο, επίσημο ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin, ετοιμάζεται να τραντάξει το στέρνο σου, να κουνήσει το κεφάλι σου και να «δώσει φτερά» στα πόδια σου. Σκοπός του Bernard MacMahon, σκηνοθέτη του εγχειρήματος, είναι «να μάθει ο κόσμος τη πραγματική ιστορία της μεγαλύτερης ροκ μπάντας σε πωλήσεις». Στην εξιστόρηση όπως και στην αναδρομή 50 χρόνων από την ίδρυση της μπάντας, θα είναι η ίδια η μπάντα, με τους Jimmy Page, Robert Plant και John Paul Jones να αναπολούν τις πιο θρυλικές, ροκ στιγμές τους.

Σπάνιες αρχειακές συνεντεύξεις (περιλαμβάνουν και τον ντράμερ, John Bonhan) και κυρίως οι πρώτες μέρες της «γέννησης» του συγκροτήματος, θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ. Η πρώτη συνάντηση, το καλοκαίρι του 1968, όπως και πλάνα από την παραγωγή του δεύτερου δίσκου τους, που έριξε τους Beatles από την κορυφή των charts, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

O Bernard MacMahon, έχοντας στο βιογραφικό του το American Epic, ένα ντοκιμαντέρ που ασχολείται με τη μουσική στη δεκαετία του 1920, «κέρδισε» τον Jimmy Page λέγοντας πως: «μετά από αυτό, ήμουν σίγουρος πως είναι ο κατάλληλος να πει την ιστορία μας». Μέχρι στιγμής, πέρα από την επίσημη επιβεβαίωση πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, η κυκλοφορία, όπως και το όνομα του ντοκιμαντέρ, παραμένουν άγνωστα. Λόγος ανησυχίας, δεν υπάρχει. Όταν αυτό κυκλοφορήσει, θα το μάθεις. Οι Led Zeppelin, άλλωστε, κάνουν πάντα θόρυβο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved