Οι Watchmen απειλούν τα πρωτεία του Game of Thrones

Πολλά υποσχόμενο το πρώτο τρέιλερ της σειράς.

To HBO μας έχει πάρει το μυαλό με το φινάλε του «Game of Thrones», ωστόσο φροντίζει να μας προετοιμάζει για τις ημέρες μετά το τέλος της σειράς. Εδώ και καιρό υπήρχαν οι φήμες πως το νέο «καμάρι» του καναλιού θα είναι το σίριαλ βασισμένο στους «Watchmen» και εδώ και λίγες ώρες έκανε την εμφάνισή του το πρώτο teaser τρέιλερ.

 

 

Σχεδόν μια δεκαετία πριν οι περισσότεροι μπορεί να μην γνώριζαν καν την ύπαρξή τους, αλλά η ταινία του Zach Snyder τους έβαλε για τα καλά στη ζωή μας. Η παρέα του Doctor Manhattan και του προβληματισμένου αντιήρωα Rorschach ήταν μια υπέροχη πινελιά στο υπερηρωικό σύμπαν του κινηματογράφου και τώρα έρχεται το ΗΒΟ για να τους βάλει ακόμα πιο δυνατά στην καθημερινότητά μας.

Βέβαια η κατάσταση δείχνει λίγο διαφορετική στον χάρτη της σειράς από ότι στην ταινία και έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα δούμε στη μικρή οθόνη το ερχόμενο φθινόπωρο. Με σούπερ cast που περιέχει μεταξύ άλλων τους Jeremy Irons, Regina King και Tim Blake Nelson είναι βέβαιο πως μόνο καλά πράγματα έχουμε να περιμένουμε. Υπομονή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved