Μόνο εμείς στεναχωρηθήκαμε για τον Ghost;

Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που ο Jon Snow άφησε τον ανταρόλυκο να φύγει με τους Wildlings.

Το Game Of Thrones πλησιάζει προς το μεγάλο του φινάλε και άπαντες ζουν με κομμένη την ανάσα κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο της σειράς έπους της HBO. Και πριν κατέβεις παρακάτω στο κείμενο, να ξέρεις ότι ακολουθούν spoilers.

Διανύουμε τον τελευταίο κύκλο και στα τέσσερα πρώτα επεισόδια της σειράς έχουμε χάσει όπως περιμέναμε (RR Martin είναι αυτός) αρκετούς αγαπημένους χαρακτήρες. Όχι μόνο εξαιτίας κάποιας λεπίδας, αλλά και εξαιτίας της σκληρής καρδίας του Jon Snow. Και εξηγούμαστε.

 

 

 

Προς το φινάλε του Episode 4 ο Snow λέει στον Tormund να πάρει μαζί του στον Βορρά τον Ghost, τον ανταρόλυκο που έμεινε πιστός στο αγαπημένο του αφεντικό καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς και του στάθηκε σε κάποιες αρκετά δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές. Και το χειρότερο; Χωρίς καν να τον αποχαιρετήσει. Τόσο ψυχρά...

Όμως υπήρχε λόγος που ο Ghost άφησε τη σειρά. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του επεισοδίου David Nutter το πρόβλημα ήταν στα CGI της σειράς και πως η φυγή ενός χαρακτήρα φτιαγμένου εξ ολοκλήρου σε υπολογιστή θα διευκολύνει αρκετά στη δουλειά που υπάρχει ώστε να ολοκληρωθεί η σειρά.

Καθόλου πειστικός αν θέλετε την άποψη μας. Ο Jon Snow παραμένει στα μάτια μας ένας άκαρδος και ψυχρός άνθρωπος. Θα μας αλλάξει γνώμη ο... Aegon Targaryen μέχρι το φινάλε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved