Μέχρι πού θα έφτανες για να δεις το Avengers: Endgame;

Ένας Κορεάτης στρατιώτης πάντως το τερμάτισε.

Το Avengers: Endgame, η ταινία που κλείνει έναν τεράστιο κύκλο επιτυχιών της Marvel έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κόσμος σε κάθε γωνία της γης συρρέει στις κινηματογραφικές αίθουσες προκειμένου να απολαύσει το «κύκνειο άσμα» της παρέας του Iron Man, του Captain America και των υπόλοιπων ηρώων του MCU.

 

 

 

Η μανία για την ταινία έφτασε σε ορισμένες περιπτώσεις στα άκρα, όμως η παρακάτω ιστορία διεκδικεί το πρώτο βραβείο και μάλλον το κατακτά με χαρακτηριστική άνεση.

Στη Νότια Κορέα, ένας στρατιώτης αποφάσισε να εγκαταλείψει τη βάση του και να επισκεφτεί τον κοντινότερο κινηματογράφο προκειμένου να δει την ταινία. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως η στρατιωτική θητεία στη χώρα είναι υποχρεωτική για τους άνδρες, οι οποίοι παρουσιάζονται στο διάστημα μεταξύ 18-28 τους χρόνων.

Ο ήρωάς μας λοιπόν, εγκατέλειψε τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας, επιβιβάστηκε σε ταξί και έφτασε στον κινηματογράφο. Οι αξιωματικοί το πήραν γρήγορα είδηση και τελικά περίμεναν τον άτυχο στρατιώτη έξω από το σινεμά, οδηγώντας τον στη φυλακή.

Το περιστατικό αυτό ανάγκασε τους Νοτιοκορεάτες να πάρουν αυστηρότερα μέτρα για την τάξη στα στρατεύματά τους τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Αυξάνουμε την ένταση της εκπαίδευσης, έτσι ώστε οι στρατιώτες μας να επικεντρωθούν στα καθήκοντά τους και μόνο».

Και όλα αυτά τη στιγμή που το έπος των αδελφών Russo σπάει κάθε ρεκόρ έχοντας φτάσει πλέον κοντά στα 2,2 δις. δολάρια εισπράξεις και απειλεί ξεκάθαρα το Avatar του James Cameron.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved