Ο Spider-Man επιστρέφει στη δράση

Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man: Far From Home» περιέχει άπειρη δράση και ένα μεγάλο σπόιλερ.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που το «Avengers: Endgame» έκλεισε τον πρώτο κύκλο των υπερ-ηρώων της Marvel προσφέροντάς μας τρομερές συγκινήσεις και μια μάχη που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Και όπως ήταν φυσικό, οι Ironman και Captain America επανέφεραν στο τέλος του έργου, όσους συναδέλφους τους είχε ξεπαστρέψει ο Thanos στο «Infinity War». Μέσα σε αυτούς και ο Spider-Man.

Μετά τα όσα συνέβησαν στο «Endgame», ο Peter Parker (Tom Holland) προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του, ισορροπώντας ανάμεσα στον μαθητή και τον υπερ-ήρωα, ωστόσο αρνείται τον ρόλο του Avenger. Επειδή όμως δεν είναι μόνο η Νέα Υόρκη που χρειάζεται τον Spider-Man, ο Nick Fury (Samuel L. Jackson) κάνει την εμφάνισή του και τον φέρνει σε επαφή με τον Mysterio (Jake Gyllenhaal). Έναν τύπο από ένα παράλληλο σύμπαν ο οποίος θα εξελιχθεί στον μεγάλο του αντίπαλο στην ταινία. 

 

 

Σύντομα ο φίλος μας ο Spider-Man θα συνειδητοποιήσει ότι η ευθύνη που τον βαραίνει πλέον είναι αρκετά μεγάλη και θα πρέπει να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει όχι μόνο την πόλη του, αλλά γενικότερα την ανθρωπότητα.

Στο νέο τρέιλερ του «Spider-Man: Far From Home» ξεκινά ο νέος χάρτης της δεύτερης φάσης του MCU, στο οποίο περιέχεται ένα καινούργιο αλλά συνάμα βασικό στοιχείο για τη συνέχεια του υπερ-ηρωικού franchise και αυτό είναι το Multiverse. Το παράλληλο σύμπαν όπου ανήκει ο δεύτερος Spider-Man, Miles Morales. Το πώς σκέφτονται να το χειριστούν στη Marvel, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 2 Ιουλίου όταν και η ταινία θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σημείωση: Αν δεν έχεις δει το «Avengers: Endgame» καλό είναι να μην δεις το τρέιλερ. Και θα στενοχωρηθείς και θα τσαντιστείς. Αν πάλι το είδες, μπορείς να το απολαύσεις παρακάτω:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved