Arya η εκλεκτή; Η Maisie Williams έχει αντίθετη άποψη

Η σκηνή όπου η Arya διαλύει τον Night King έχει σηκώσει θύελλα συζητήσεων και θεωρίων για τη συνέχεια του Game of Thrones.

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε του Game Of Thrones με τρία επεισόδια να απομένουν για το τέλος της σειράς έπους της HBO. Για όσους έχουν μείνει πίσω στην ιστορία, beware. Ακολουθούν SPOILERS!

 

 

 

Το 3ο επεισόδιο άφησε πίσω του θάνατο, φωτιές αλλά και το τέλος (;) του Night King και του στρατού των White Walkers από το χέρι της Arya Stark. Ενός χαρακτήρα που χτίζεται εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας σεζόν που ως κοριτσάκι μικρό εκπαιδευόταν στην ξιφομαχία από τον Syrio Forel και στη συνέχεια στον Ναό του Πολυπρόσωπου θεού (The House of Black and White), μετατράπηκε σε μια αθόρυβη φονική μηχανή.

 

 

Η Arya έδωσε τέλος στον κίνδυνο του Night King και αυτή της η κίνηση την κατέστησε ως την εκλεκτή που θα σώσει την ανθρωπότητα. Βέβαια η ηθοποιός που υποδύεται την Άρια, Maisie Williams αμφιβάλλει αρκετά για το γεγονός αυτό σε δηλώσεις που έκανε στο Entertainment Weekly.

«Ήταν τόσο απίστευτα συναρπαστικό. Αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι όλοι θα το μισούσαν, ότι η Άρια δεν το αξίζει. Το πιο δύσκολο σε οποιαδήποτε σειρά είναι όταν δημιουργείς έναν κακό που είναι τόσο αδύνατο να τον νικήσεις και μετά τον νικάς», ήταν τα λόγια της Williams.

Η ίδια όμως παραδέχτηκε πως μετά τον διάλογο που είχε η Arya με την Melisandre πείστηκε για την πορεία της μικρής κόρης του Ned Stark στην σειρά. 

 

 

Το συναρπαστικό τέλος του Game Of Thrones δεν αργεί. Εδώ θα είμαστε να το απολαύσουμε και να μάθουμε επιτέλους ποιος θα καθίσει στον πολυπόθητο Iron Throne. Ο Βορράς πάντως επιβίωσε από την μεγαλύτερη απειλή και έρχεται...

Πού ψηφίζω 2019: Μάθε με ένα κλικ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved