Τζέιμς Μποντ εναντίον Ράμι Μάλεκ

Με κάθε επισημότητα, ο νέος αντίπαλος του Ντάνιελ Κρεγκ στην 25 ταινία του 007.

Ήταν γνωστό από καιρό πως η υπεύθυνη για το franchise, Barbara Broccoli βρίσκεται σε αναζήτηση κακού για την 25η ταινία του του James Bond, ωστόσο δεν αποτελεί μυστικό πως ένας μονάχα βρισκόταν στο μυαλό της. Το όνομά του; Rami Malek.

 

 

O Αμερικανός ηθοποιός από την ώρα και τη στιγμή που ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί της στην τελετή των φετινών Όσκαρ, έμοιαζε ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αποτελέσει τον επόμενο αντίπαλο του Daniel Craig. Μετά από μια μικρή αναμονή μερικών εβδομάδων ο Freddie Mercury του «Bohemian Rhapsody» θα είναι με κάθε επισημότητα, αυτός που θα κάνει δύσκολη τη ζωή του διάσημου πράκτορα.

Για την 25η ταινία έχουν βγει πολλά σενάρια, ωστόσο με βάση την επιλογή του Malek βάζουμε τον χαρακτήρα του «SPECTRE», Ernst Stavro Blofeld σε δεύτερη μοίρα για κακό. Εκτός βέβαια και αν ο σκηνοθέτης, Cary Joji Fukunaga έχει σκοπό να αντικαταστήσει τον Christoph Waltz, όπως είχαν κάνει και οι προκάτοχοί του με την αρχι-νέμεση του Bond.

Δεν τον έχουν υποδυθεί και λίγοι μέχρι σήμερα:

 

 

Ο 37χρονος ηθοποιός ωστόσο φαίνεται πως είναι σίγουρος για τον εαυτό του και έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Θα σιγουρέψω ότι ο κύριος Bond δεν θα έχει εύκολο έργο στη νέα του ταινία».

Ελπίδα όλων να φανεί αντάξιος των υψηλών προσδοκιών. H νέα ταινία του James Bond αναμένεται στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου του 2020.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved