Αυτός ο χαρακτήρας ανατρέπει όλο το «Star Wars: The Rise of Skywalker»

Το Episode IX έρχεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2019 και ήδη μια φήμη έχει προκαλέσει σεισμό.

Η ιστορία των Skywalker φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, με την ένατη ταινία Star Wars να βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2019. Μια ταινία όπου αναμένεται να προκληθεί πάταγος αν κρίνουμε από το trailer που βγήκε πριν από λίγες μέρες.

 

 

Σε αυτή εκτός από τους γνωστούς πλέον πρωταγωνιστές της νέας τριλογίας, δείχνει ότι θα υπάρξει και μια επιστροφή-έκπληξη με το μοχθηρό γέλιο του Darth Sidius να προκαλεί πανικό και τεράστια ανυπομονησία για μια ταινία που δείχνει ικανή να σπάσει τα ταμεία.

 

 

Όμως, τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μια φήμη που αν γίνει πραγματικότητα είναι ικανή να εκτοξεύσει το Episode IX!

Ποια είναι αυτή; Η επιστροφή του Hayden Christensen. Σε όσους δεν λέει κάτι αυτό το όνομα, να σας το κάνουμε πιο απλό. Η επιστροφή του Anakin Skywalker, ή αλλιώς του άλλοτε εαυτού του Darth Vader.

 

 

Σύμφωνα πάντα με τη φήμη που αναπτύχθηκε ο άνθρωπος εξελίχθηκε στον απόλυτο κακό του διαστήματος, ίσως επιστρέψει στην ένατη ταινία σε μορφή Force Ghost. Μια τέτοια εμφάνιση έκανε ο Christensen και στο remastered του Return of the Jedi, στο φινάλε όπου στάθηκε δίπλα στον Alec Guinness (Ben Kenobi). Από τη στιγμή που η ταινία ονομάζεται «Rise of Skywalker» δεν είναι απαραίτητο ο μόνος Skywalker που ενδέχεται να επιστρέψει στη ζωή να είναι ο Luke και όχι ο «σκοτεινός» πατέρας του.

Λέτε; Λίγοι μήνες έμειναν μέχρι να μάθουμε την αλήθεια. Ως τότε… May the Force be with you.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved