Μπορεί μία γενειάδα να σώσει τον πλανήτη από τα πλαστικά;

Άμα ανήκει στον Jason Momoa φυσικά και μπορεί.

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι το ξύρισμα μίας γενειάδας θα έφτανε να είναι ένα από τα trending θέματα του διαδικτύου. Και όσο να ‘ναι σε κάνει να αναρωτιέσαι. Από την άλλη ωστόσο δεν αναφερόμαστε και σε κανέναν τυχαίο. Ο Jason Momoa, ο Khal Drogo της καρδιάς μας, ο άνθρωπος που αν δεν ήταν ηθοποιός μάλλον θα οδηγούσε ένα Κάλεσαρ στη μάχη, αποφάσισε να ξυρίσει την γενειάδα του. Και ο πλανήτης -ειδικά ο γυναικείος πληθυσμός του- παρέλυσε.

 Tον αγαπάμε και εμείς γι' αυτό και του κάναμε ξεχωριστό αφιέρωμα.

Και εντάξει από την μία τον γνωρίσαμε με το μούσι του και τον αγαπήσαμε. Όχι μόνο γιατί του πηγαίνει, αλλά είναι εκείνος ο μουσάτος τύπος που πίνει μπίρες και πετάει τσεκούρια. Και αυτό όσο να’ ναι δεν το λες και ό,τι πιο ξενέρωτο μπορείς να βρεις εκεί έξω.

Αυτό ωστόσο που θέλησε να κάνει ο Jason Momoa -και τα κατάφερε- ήταν να κερδίσει για λίγο την προσοχή του κόσμου. Και για καλό λόγο. Ο Momoa σε ένα υπέροχο βίντεο του Instagram καταδίκασε τα πλαστικά μπουκάλια που χρησιμοποιούμε για την εμφιάλωση του νερού, αναφέροντας πως η λύση βρίσκεται στα αλουμινένια κουτιά – τα οποία μην ξεχνάμε πως είναι 100% ανακυκλώσιμα σε σχέση με το πλαστικό.

Οπότε κρίμα για την γενειάδα του, αλλά τουλάχιστον την διέθεσε για καλό σκοπό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved