Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι πρώτες λεπτομέρειες της σειράς

H Amazon έχει ξοδέψει ήδη μισό δισεκατομμύριο.

Η Amazon Studios έχει αγοράσει τα δικαιώματα για να πραγματοποιήσει την απόλυτη υπερπαραγωγή, τη μεταφορά του πιο γνωστού fantasy βιβλίου παγκοσμίως, στη μικρή οθόνη. Φυσικά, μιλάμε για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και μετά τις τρεις ταινίες που παρακολουθήσαμε στην κινηματογράφο, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε στο σαλόνι μας τη τηλεοπτική σειρά.

Η είδηση έκανε γρήγορα το γύρω του κόσμου το 2017, όταν και έγινε γνωστό πως η Amazon θα κάνει αυτή την παράτολμη κίνηση. Τότε, πλήρωσε 250εκ. δολάρια για να αγοράσει τα δικαιώματα και άλλα 250εκ. δολάρια για τις πρώτες δύο σεζόν. Το συνολικό κόστος ίσως ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο αφού έχει το δικαίωμα να φτάσει τους κύκλους σε 5. Κάτι τέτοιο, είναι η αλήθεια, πως θα μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους, ειδικά αν η σειρά μοιάζει με τις ταινίες. Τα γυρίσματα, χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο, ξεκινούν τον Αύγουστο του 2019 στο Εδιμβούργο, όπου θα είναι και η βάση ολόκληρης της παραγωγής.

Αποτέλεσμα εικόνας για lord of the rings gif

 

Οι πρώτες πληροφορίες, όσον αφορά τη χρονική περίοδο, υποστηρίζουν πως θα είναι το 3,441, πριν τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού. Αυτή η περίοδος, στο χρονοδιάγραμμα του JJR Tolkien, είναι γνωστή ως «Age of Numenor» ή «Second Age». Με λίγα λόγια, μπορεί να μην δούμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Το σίγουρο είναι πως δεν θα δούμε τον Aragorn (είχε γραφτεί έντονα)αφού εκείνος γεννήθηκε την τρίτη εποχή αλλά τους προγόνους του. Από τους άλλους βασικούς χαρακτήρες που ήταν γεννημένοι τότε και λογικά θα κάνουν την εμφάνισή τους, είναι οι Gandalf, Elrond και Galadriel.

Για το ποιος θα υποδυθεί ποιον, δυστυχώς θα σε στεναχωρήσουμε γιατί το καστ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως, είναι πως –δυστυχώς- ο Peter Jackson, δεν θα έχει καμία ανάμειξη στη δημιουργία της τηλεοπτικής σειράς. Πότε θα έχουμε το πρώτο επεισόδιο; Άγνωστο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved