Πόσο τέτοιο ανδρικό street style αντέχουν τα μάτια σου;

Σα βγεις στον πηγαιμό για την εβδομάδα μόδας, να εύχεσαι να είναι διπλό το καπέλο σου.

Επειδή σε κόβω για τύπο που τα παρακολουθείς αυτά, είμαι βέβαιος ότι θα έχεις πάρει χαμπάρι πως εδώ και τρεις εβδομάδες έχουν αρχίσει οι ανδρικές εβδομάδες μόδας. Για να κατάλαβεις, που δεν χρειάζεται, γιατί, είπαμε, ξέρεις, πρόκειται για το αντίστοιχο του Champions League στο χώρο της ανδρικής ένδυσης. Οι μεγάλοι οίκοι παρουσιάζουν τις κολεξιόν τους και ορίζουν τις τάσεις για το επόμενο καλοκαίρι.

Πέρα όμως απ' όσα συμβαίνουν στο catwalk, υπάρχουν και όσα συμβαίνουν στους δρόμους. Περιοδικά και site φροντίζουν να μας προμηθεύουν καθημερινά με εκατατοντάδες εικόνες από street style looks που απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό στο περιθώριο των επιδείξεων. 

Ξεχωρίσαμε 9 looks που έπεσαν στην προσοχή μας για ό,τιδήποτε άλλο εκτός από την καλαισθησία τους. Πάμε να δούμε τι έπρεπε να υπομείνουν οι δρόμοι σε Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι (και σκέψου ότι μένει μία ακόμα εβδομάδα μόδας για να ολκηρωθεί το αρχετυπικό καρέ, αυτή της Νέας Υόρκης) 

1. Άρης να γουστάρεις

paris5

Τι έχουμε εδώ; Ξεκάθαρη αναφορά στα αθάνατα flight jacket που κυριάρχησαν στις τσιμεντένιες κερκίδες των ελληνικών γηπέδων στα 90s. Κιτρινόμαυρο κασκόλ (τα έχουμε γράψει αυτά για τα «ποδοσφαιρικά» κασκόλ των οίκων μόδας) άρα αγαπάει Αρειανάρα. Λείπουν μία δυο κονκάρδες από SUPER 3 και η φιγούρα του Ζόραν Λόντσαρ κάπου στο βάθος του κάδρου.

2. Ο Επιδειξίας

paris6

Χοντρό, μακρύ παλτό του επιδειξία. Ο επιδειξίας πέθανε. Δεν ήθελαν να το πετάξουν. Το έδωσαν σε έναν πιτσιρικά. Το συνδυάσε με τραγιάσκα Τομ Σόγιερ για την αλήτεία.

3. Ο φίλος της Huqsvarna

paris 4

Παντελόνι cargo κοντό. Τεράστιες τσέπες για να χωρέσεις όλη τη συλλογή της Huqsvarna σε οικιακά εργαλεία. Θα το λατρέψει ο μετροσέξουαλ Σάκης ο υδραυλικός και ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης.

4. Μπουχάρα να πάρεις

milan 2σαδσαδ

Κατεβαίνεις σε έκθεση Μοιραράκη για χαλί. Αγοράζεις μπουχάρα. Δεν υπολογίζεις σωστά τις διαστάσεις. Περισσεύει. Φτιάχνεις παλτό για να μην πάει χαμένο.

5. Καπέλο για αρχόντους

london 1ρερερε

Τα έχει πει πριν 20 χρόνια ο άρχοντας του ιπποδρόμου: «Βλέπεις με τα καπέλα τους στην Αγγλία και τη Γαλλία μόλις γίνεται η αψίδα του θριάμβου και τρελαίνεσαι». Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

6. Χαϊλάντερ από το Μοναστηράκι

milan4

Ντάνκαν ΜακΚλαόυντ+αλυσίδα μοναστηράκι 90ς+slav spirit, αισθάνομαι τυχερός, έντερ.

7. Τελευταία ώρα καλλιτεχνικά

paris 3

Έχεις ξεχάσει το σακάκι στο σπίτι και βρίσκει κηρομπογιές η βαφτιστήρα σου. Το καπέλο είχε ξεμείνει από παλιά στολή σερίφη που φόρεσε τις απόκριες του 2008.

8. Ψώνια από Telemarketing

london3

Εδώ είσαι. Κατέβασε από το ντουλάπι το τσαντάκι μπανάνα που είχες κάπου εκεί στα τέλη Λυκείου αρχές Παν/μίου και την ολόσωμη φόρμα αδυνατίσματος που είχε αγοράσει ο πατέρας σου από τελεμάρκετινγκ. Μεταξύ μας, το look θυμίζει κάπως Soul II Soul και για αυτό το αγαπάμε. Λιγάκι. Να τόσο δα.

9. Εδώ χωράνε οπαδικά

london2εςερς

Οπαδοί γνωστού brand έχουν αποκοπεί από τη μοτοπορεία των συνοπαδών τους και ψάχνουν στο gps πού βρίσκεται το σημείο για πέσιμο. Αλητεία μέσα στο Λονδίνο κι έτσι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved