Δυστυχώς η Arya Stark μόλις έκανε το απόλυτο spoiler

Ελπίζουμε μόνο να ήταν Πρωταπριλιάτικο αστείο.

Σε προειδοποιούμε από τώρα, αν δεν θες να ακούσεις το απόλυτο spoiler για τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones, καλύτερα να αλλάξεις κείμενο. Διότι παρακάτω θα αποκαλυφθεί μια τεράστια αλήθεια, η οποία συγκλονίζει και αφορά την κυρία του άλμπουμ που ακολουθεί:

 

 

Η Maise Williams, γνωστή στο ευρύ κοινό και ως Arya Stark, λίγες βδομάδες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του 8ου κύκλου, έδωσε συνέντευξη σε νυχτερινό talk show, ωστόσο για κακή τύχη όλων των φανς της σειράς προχώρησε σε ένα spoiler που κανείς δεν θα της συγχωρέσει.

Ποιο ήταν αυτό; Η αποκάλυψη θανάτου ενός σημαντικού χαρακτήρα, ικανή να αλλάξει κυριολεκτικά όλες μας τις προσδοκίες.

Όσο και αν προσπάθησε να τα «μπαλώσει» ήταν πραγματικά αδύνατο να τα μαζέψει. Λίγα δευτερόλεπτα από το παρακάτω βίντεο αρκούν για να σε απογοητεύσουν. Αντέχεις;

 

 

Κάπως έτσι λοιπόν η Arya Stark -δια στόματος της ιδίας-, αναμένεται να «αποχαιρετίσει» τα εγκόσμια από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο, «γκρεμίζοντας» τα όνειρά εκδίκησης κατά της Cersei Lannister για τον αποκεφαλισμό του πατέρας της, Ned.

Το γεγονός ότι το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 2 Απριλίου μας γεμίζει με ελπίδα ότι συνέβη την πρώτη μέρα του Απρίλη, άρα ότι ήταν το Πρωταπριλιάτικο αστείο του ΗΒΟ.

Σύντομα θα γνωρίζουμε την απάντηση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved