To πρώτο τρέιλερ του «Toy Story 4» έφτασε

Tο παιχνίδι δεν σταματά.

Είναι το φιλμ που άλλαξε μια για πάντα το πρόσωπο των καρτούν ταινιών της Disney. Πριν από 25 χρόνια δύο παιχνίδια σε τρισδιάστατη μορφή, ονόματι Woody και Buzz έκαναν την εμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη και έκτοτε έγιναν μόδα.

Το «Toy Story» συνέχισε να μας μεγαλώνει και με το τρίτο κεφάλαιο του franchise το 2010 όλοι θεώρησαν πως ο κύκλος τους έκλεισε. Τελικά έκαναν λάθος. Διότι η τρελοπαρέα των παιχνιδιών αναμένεται να ξαναχτυπήσει και σύντομα.

 

 

Αυτή τη φορά τα παιχνίδια του Andy τα οποία έχουν περάσει στην  ιδιοκτησία της μικρής Bonnie, απολαμβάνουν την καθημερινότητά και την προσοχή του αφεντικού τους, μέχρι εκείνη να δημιουργήσει από ένα… πλαστικό πιρούνι ένα καινούργιο παιχνίδι. Και τότε έρχονται οι μπελάδες.

Το πιρούνι χάνεται, ο Woody βγαίνει στον κόσμο για να το σώσει και σαν άλλος σούπερ ήρωας Buzz έρχεται και αυτός για να σώσει την κατάσταση. Θα τα καταφέρει όμως αυτή τη φορά; Διότι όλως τυχαίως ο κολλητός του έχει βρει τον παλιό του έρωτα από τα δύο πρώτα επεισόδια, την Bo Peep

 

 

Το «Toy Story 4» έρχεται στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved