MasterChef: Οι αλεξιπτωτιστές, η διαδικασία μαγειρέματος και η επική ατάκα που ακούστηκε

Στο MasterChef της Τετάρτης, είδαμε τους διαγωνιζόμενους να βρίσκονται στο στρατόπεδο των Μεγάρων προκειμένου να μαγειρέψουν για τους στρατευμένους.

Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, ειδικά για τα κορίτσια του reality, ο οποίες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Η Ασημίνα ενθουσιάστηκε στην ιδέα πως θα μαγείρευε για άντρες, και συγκεκριμένα είπε: «Οι άντρες είναι το στοιχείο μου» με την Ιωάννα να λέει πως η συμπαίκτριά της δεν πρόκειται να βρει… γκόμενο!

 

 

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε δυο ομάδες όπου έπρεπε να μαγειρέψουν για 50 άτομα. Αφού, επιλέχθηκαν οι αρχηγοί και τα άτομα της κάθε ομάδας, οι κριτές τους έδωσαν τα υλικά και αμέσως ρίχτηκαν στην μάχη της κουτάλας. Ωστόσο, η ένταση στην κόκκινη ομάδα ήταν μεγάλη, αφού ο αρχηγός δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του και όπως τους τόνισε, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αλλά στο τέλος θα περάσει η δική του. Αυτή του η συμπεριφορά, έκανε έξαλλο τον Ζαχίρ, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι ήρεμη δύναμη.

 

 

Κι ενώ όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς με το μαγείρεμα, ξαφνικά, από τα ελικόπτερα πέφτουν 30 αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι απέσπασαν το χειροκρότημα των διαγωνιζόμενων και των κριτών. Αυτό, όμως, είχε ως αποτέλεσμα, οι δυο ομάδες να πρέπει να μαγειρέψουν για ακόμη 30 άτομα έχοντας στη διάθεσή τους μόνο μια ώρα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved