Η αντίδραση της Daenerys προκαλεί ανησυχία

Μήπως η Emilia Clarke προχώρησε σε τεράστιο spoiler για το Game of Thrones;

Στο ξεκίνημα του σίριαλ ήταν απλώς ένα αουτσάιντερ. Σταδιακά ωστόσο άρχισε να παίρνει δύναμη και με όπλο την ομορφιά, τους Άσπιλους και κυρίως τους δράκους έφτασε στο σημείο να διοικεί τον μισό κόσμο του Game of Thrones. Η Daenerys Targaryen πήρε τα άγρια ένστικτα του Khal Drogo, έπειτα τον Jon Snow με το μέρος της και ετοιμάζεται πλέον να τα βάλει με τους νεκρούς, διεκδικώντας παράλληλα τον Σιδηρούν Θρόνο.

 

 

Όνειρο των περισσότερων είναι να ενώσει το βασίλειο ανατρέποντας την τυρρανία της Cersei Lannister και του συναφιού της, ωστόσο ένα στοιχείο που διέρρευσε πρόσφατα αναμένεται να βάλει φρένο στις όποιες ελπίδες περί στέψης.

Και αυτό διότι η ηθοποιός πίσω από την Khaleesi, Emilia Clarke αποκάλυψε μέσω της Independent ότι «έριξα πολύ κλάμα με την κατάληξη του όγδοου κύκλου» προκαλώντας ταραχή στους φαν του alter ego της.

«Παρόμοιο δέος είχα να νιώσω από τότε που γύρισα την πρώτη μου σκηνή ως Daenerys» ολοκλήρωσε η Βρετανίδα ηθοποιός προκαλώντας πολλά ερωτηματικά με αυτή της τη δήλωση.

Όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής η παραγωγή έχει απαγορέψει την οποιαδήποτε διαρροή, επιτρέποντας μονάχα δηλώσεις με νόημα από τους πρωταγωνιστές οι οποίοι σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση φροντίζουν να μας μεγαλώνουν την αγωνία για όσα θα δούμε στον 8ο και τελευταίο κύκλο της σειράς του ΗΒΟ.

 

ssss

 

Το αν η Daenerys στενοχωρήθηκε επειδή ο χαρακτήρας της θα μας… χαιρετήσει στο φινάλε, ή γιατί απλώς συγκινήθηκε που τα γυρίσματα έλαβαν τέλος κανείς δεν το γνωρίζει. Έτσι και αλλιώς όπως προέβλεψε νωρίτερα ο Sir Davos, η μοίρα κανενός δεν είναι ευοίωνη στον 8ο κύκλο.

Λίγο υπομονή ακόμα λοιπόν. Οι απαντήσεις στις 14 Απριλίου πλησιάζουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved