Στο χθεσινό Master Chef είχαμε κλάματα και ατάκες-φωτιά

Όλα όσα είδαμε χθες.

Επεισοδιακό και το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, που έπαιξε στο Star χωρίς να έχει «απέναντι» το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor.

Από το ριάλιτι μαγειρικής απουσιάζε ο Σωτήρης Κοντιζάς κι ενώ αρχικά τρομάξαμε, οι δύο κριτές ενημέρωσαν το τηλεοπτικό κοινό και τους διαγωνιζόμενους πως του «έδωσαν» ρεπό, αφού ήταν λίγο άρρωστος.

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε διάθεση για πλάκα και πειράγματα. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που συνηθίζει και στόχος του ήταν αυτή τη φορά ο Χρήστος.

 
 

Λίγο μετά, ο σεφ «ξαναχτύπησε», στήνοντας στον τοίχο τους παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι ήταν οι χαμένοι της δοκιμασίας, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά πως τα πιάτα που ετοίμασαν ήταν λίγο... πρόχειρα.

«Θα μου επιτρέψετε να σας πω... πρόχειρα. Δεν είδα αν τις καθαρίσατε και καλά τις γαρίδες. Τελοσπάντων, συνήθως τα πράγματα που γίνονται τελευταία στιγμή, «τσάτρα πάτρα», είναι δώστο να φύγει στην κουζίνα», είπε μεταξύ άλλων.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωνές, οι κατηγορίες και οι εντάσεις.

Πάνος και Μαρία ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση και ειπώθηκαν σκληρά λόγια, ενώ στη διαμάχη συμμετείχε και ο Ζαχίρ, ο οποίος έχει δείξει μέχρι στιγμής πως είναι χαμηλών τόνων.

«Ένας άνθρωπος άμα κοιμάται θα προσπαθήσω να τον ξυπνήσω, αν συνεχίσει να κοιμάται θα τον αφήσω να συνεχίσει τον ύπνο του», της είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος με αρκετά έντονο ύφος. Μάλιστα εκείνη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, ενώ ο εκνευρισμός τόσο εκείνου όσο και της Μαρίας ήταν ολοφάνερος.

 

Ωστόσο, τους ηττημένους της τελευταίας δοκιμασίας, τους περίμενε μια πάρα πολύ απαιτητική δοκιμασία ασυλίας, από την οποία νικήτρια αναδείχτηκε η Σπυριδούλα, παίρνοντας την ασυλία.

Στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε ποιοι παίκτες θα ψηφιστούν προς αποχώρηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία έχει τεθεί αυτομάτως υποψήφια, με το πλεονέκτημα του αρχηγού, ο οποίος και «έδωσε» το όνομά της.

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved