Στα πιο γλυκά νέα: Η Cadbury’s ψάχνει για δοκιμαστές σοκολάτας

Που δηλώνουμε συμμετοχή;

Αναθεώρησε αν πιστεύεις πως δεν υπάρχουν ονειρικές δουλειές. Υπάρχουν και μάλιστα σε προδιαθέτουν να γίνεις ακόμα καλύτερος μόλις τις αναλαμβάνεις. Το πιο σημαντικό όλων ωστόσο, είναι να μπορείς να εκφράζεσαι μέσα από την δουλειά σου. Να βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό. Δεν ξέρουμε αν αυτό το ζεις ή όχι στην τωρινή σου εργασία, αλλά πως θα σου φαινόταν να δοκιμάζεις σοκολάτες και να πληρώνεσαι γι’ αυτό;

cadbury choc

H Mondelez International, η εταιρεία που διαχειρίζεται την Cadbury’s, έβγαλε μία πολύ ενδιαφέρουσα αγγελία που θα αγγίξει τους φανς που αγαπούν την σοκολάτα. Σύμφωνα με το job description της εταιρείας, καλείσαι να δοκιμάζεις τα σοκολατένια προϊόντα της εταιρείας και να δίνεις ένα ειλικρινές feedback γι’ αυτά. Βέβαια στο δικό μας το μυαλό, αυτό μεταφράζεται ως «φάε όση σοκολάτα θες και θα πληρωθείς γι’ αυτό». Γιατί ουσιαστικά αυτό είναι.

Αξίζει βέβαια να πούμε πως η συγκεκριμένη δουλειά προορίζεται μόνο για part time και απαιτεί την παρουσία σου μόλις λίγες ώρες. Το ξέρουμε πως είναι στην Αγγλία, αλλά δεν είστε και λίγοι όσοι δουλεύετε στο Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα με το Brexit, μόνο κακό δεν κάνουν τα εξτραδάκια.

chocolate cake GIF

Και με το μαλακό. Άλλο δοκιμάζω άλλο παίρνω 10 κιλά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved