ΚΟΥΙΖ: Τα φαβορί των Όσκαρ που τελικά καταποντίστηκαν

12 ερωτήσεις για να τεστάρουμε πόσο καλά θυμάσαι τους θριάμβους των αουτσάιντερ.

Ή 91η Τελετή των Όσκαρ θα έχει ένα μεγάλο καλό σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, καθώς θα διαθέτει πολύ γεμάτες κατηγορίες με τεράστιο ανταγωνισμό, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το πρεστίζ και την αγωνία πριν το άνοιγμα του νικητήριου φακέλου.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στους υποψηφίους για το φετινό Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου, θα καταλάβει πως ο τίτλος θα κριθεί κυριολεκτικά στο νήμα.Έχεις τσεκάρει ποιοι ανταγωνίζονται;

 

 

Υπήρξαν ωστόσο χρονιές και μάλιστα πολλές που οι κατηγορίες είχαν ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο η Ακαδημία Κινηματογράφου αποφάσισε να κάνει την έκπληξη, δίνοντας αλλού το βραβείο. Επειδή όμως πολλές φορές στο μυαλό μας μένουν οι καλύτερες ταινίες και όχι εκείνες που σήκωσαν το Χρυσό Αγαλματίδιο, σου φτιάξαμε ένα κουίζ που θα τεστάρει για τα καλά τη μνήμη σου και θα σε προετοιμάσει για τη μεγαλειώδη βραδιά που έρχεται.

Διότι σε κάθε ερώτηση σου δίνουμε τη χρονιά παρέα με τα ακλόνητα φαβορί των τεσσάρων μεγάλων κατηγοριών (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’ Αντρικού και Α' Γυναικείου Ρόλου) και εσύ καλείσαι να βρεις τον μεγάλο νικητή. 

Για να σε δούμε.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved