InTime Θυμηθήκαμε τις 8 πιο «ΓΚΟΟΟ...ΟΟΟΧΙ» φάσεις ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης

Δες, σιχτίρισε και ψήφισε την πιο... κλωναρίδεια ευκαιρία.

Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα για ένα πράγμα μιλάει σήμερα: Για την τρομακτική, για τη μεγάλη, για την κραυγαλέα ευκαιρία του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Για αυτή τη στιγμή που το μυαλό και η πόρωση από το δίμπαλο που είχε σκοράρει προηγουμένως, δεν τον άφησαν να σκεφτεί καθαρά και αντί να μιλάμε σήμερα για τον ήρωα της βραδιάς με τα δύο γκολ και την ασίστ στον Γιακουμάκη, έχουμε πέσει όλοι πάνω του να τον «φάμε» γιατί «έχουμε παίξει πλέιστέσιο εμείς και ξέρουμε».

 

 

Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης ήταν ο λόγος που η ομάδα του γύρισε το ματς από το 2-2, έβαλε δύο γκολ και μπορούσε και άλλα. Αλλά στην Ελλαδάρα ζούμε, εύκολα αποθεώνουμε τον ήρωα και ακόμα πιο εύκολα τον σταυρώνουμε.

 

 

 

 

 


Όσο λογικό φαντάζει το να καντήλιασες όλο τον ντουνιά, άλλο τόσο λογικό φαντάζει η αποδοχή πως στο ποδόσφαιρο γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι χαμένες ευκαιρίες, οι κλασικές που λέμε, αποτελούν το αλατοπίπερο σε ένα άθλημα που έχει κατακτήσει την κορυφή των προτιμήσεων για αυτόν ακριβώς το λόγο: για το σασπένς του.

Με αφορμή, λοιπόν, το τεράστιο φέιλ του Κλωναρίδη, είπαμε να θυμηθούμε τις 8 εκείνες φάσεις ελληνικών ομάδων σε ευρωπαϊκά παιχνίδια που μας έκαναν να σπάσουμε τηλεκοντρόλ και τηλεοράσεις, να φωνάξουμε το κλασικό «ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙ» και να ξεράσουμε τις καθιερωμένες ατάκες τύπου «εγώ θα την έσπαγα δεξιά με ένα τσίμπημα».

Τσέκαρε, θυμήσου, βρίσε και ψήφισε αυτή που βίασε την ψυχούλα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved