ΚΟΥΙΖ: Πόσο Τζώρτζης είσαι;

Ένα κουίζ 10 ερωτήσεων για να σιγουρευτείς ότι ΔΕΝ κρύβεις μια μικρή νυφίτσα μέσα σου.

Έχουμε δει κι έχουμε δει reality όλων των ειδών: επιβίωσης, μουσικά, καλλιτεχνικά, μαγειρικά, τα πρώτα που καθόντουσαν σε έναν καναπέ κι έξυναν τον πίθηκα ολημερίς κι οληνυχτίς, μάχιμα reality. Οπότε μέσα σε όλα αυτά, έχουμε δει όλων των ειδών τους χαρακτήρες. Κι αν εξαιρέσουμε τους αδιάφορους τύπους που πέρασαν και δεν ακούμπησαν, δυο κατηγορίες ανθρώπων έμειναν για πάντα χαραγμένοι στη μνήμη μας: οι πολύ καλοί (παίκτες/ χαρακτήρες/ συμπεριφορές/ κουβαλάω και μια δακρύβρεχτη ιστορία μαζί μου) και οι βαθιά προβληματικοί (κωλοχαρακτήρες/ ρουφιάνοι/ κουτσομπόληδες/ φασαριόζοι).

Υπάρχουν όλοι οι παραπάνω και υπάρχει και ο Τζώρτζης Παπανικολάου. Ο Τζώρτζης του MasterChef. Ο άνθρωπος που έχει τρελάνει τα social media. Αυτόν, για τον οποίον το πιο ήπιο πράγμα που έχει γραφτεί, είναι «νυφίτσα». Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο Τζώρτζης είναι ένας μικρός θεούλης: κατάλαβε από πολύ νωρίς τους τηλεοπτικούς κανόνες, μέτρησε τις δυνάμεις του, είδε πως δεν υπάρχει περίπτωση να διακριθεί μαγειρικά και είπε «πώς θα ξεχωρίσω και θα γράψω στο γυαλί; Κατηγορώντας, βρίζοντας, κοροϊδεύοντας, ρουφιανεύοντας και κάνοντας τους υπόλοιπους άνω – κάτω». Έχοντας παραμάσχαλα το δόγμα «any publicity, is good publicity», ο Τζώρτζαρος στοχοποιεί έναν αντίπαλο και τον εξολοθρεύει με ακρίβεια νευροχειρουργού: πρώτα ήταν η Γωγώ. Μετά ο Συμεωνίδης. Τρέμετε οι υπόλοιποι και προσέξτε ποιον θα πιάσει στο στόμα του – θα είναι ο επόμενος που θα πάει σπίτι.  

Εσύ όμως που κοροϊδεύεις τον Τζώρτζη, που τον βρίζεις σε έξαλλη κατάσταση, που τον κοιτάς και θες να σπάσεις την τηλεόραση, είσαι σίγουρος ότι δεν κρύβεις έναν μικρό Τζώρτζη μέσα σου;

Κάνε το παρακάτω τεστ και λύσε όλες σου τις απορίες: