Πόσο μπουζουκόβιος είσαι στην «κλίμακα Ροναλντίνιο»;

Ένα κουιζάκι-δώρο για τα γενέθλια του ανθρώπου που τίμησε όσο ΚΑΝΕΙΣ τα ελληνικά γήπεδα μπουζουκτσίδικα.

Οτιδήποτε σχετικό με Ροναλντίνιο και ποδόσφαιρο μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το άρθρο, όπου ο Βαϊμάκης προσπαθεί -ακόμα- να βρει εξήγηση σε αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τις διαστάσεις που θα είχε ο Ροναλντίνιο ως παίκτης, αν ήταν λίγο πιο σοβαρός. Αν για παράδειγμα (τυχαίο φυσικά) δεν είχε κάνει το Βραζιλία-Ελλάδα, Βουλιαγμένης-Συγγρού.

Ένας από τους λόγους της αδυναμίας μας στον Ρόνι, πέρα από τις φετιχιστικές ερωτοτροπίες του στην μπάλα, ήταν η σχέση του με τη χώρα μας και ένα σκοτεινό στοιχείο του πολιτισμού της: τα μπουζούκια. Η αλήθεια είναι ότι τα αγαπούσε και τα αγαπά πάρα πολύ. Γι' αυτό άλλωστε, οι φορές που ερχόταν κάθε καλοκαίρι στα μπουζούκια, ήταν περισσότερες από εκείνες που ερχόταν κάθε καλοκαίρι στον Ολυμπιακό

Σήμερα, ο Βραζιλιάνος κλείνει τα 38 του χρόνια και είπαμε να τιμήσουμε τα γενέθλιά του σωστά, ελληνικά, μερακλήδικα. Με ένα κουιζάκι-έκπληξη για να δούμε τέλος πάντων ποιοι από εμάς θα τρώγανε πόρτα στο Ποσειδώνιο, ποιοι ξέρουν τον Ροναλντίνιο μόνο από το youtube και ποιοι αξίζουν μία θέση δίπλα του, πρώτο τραπέζι πίστα.

Το ΄χουμε; 10 ερωτησούλες. Πάμε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved