Samuel L. Jackson: Μπορείς να βρεις σε ποια ταινία ΔΕΝ έχει παίξει;

Ο «μαϊντανός» του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα τα 74 του χρόνια και σε προκαλούμε να θυμηθείς πότε πήρε ρεπό.

Ότι και να πούμε για τον τύπο είναι λίγο. Ο Samuel L. Jackson είναι ένας τύπος που έχει αφήσει το στίγμα του στο Χόλιγουντ. Είναι το άγριο βλέμμα του; Είναι η χαρακτηριστική τσιριδο-παχιά φωνή του; Το ότι μπορεί να παίξει οτιδήποτε και πολύ καλά; Όλα μαζί; Δεν έχει σημασία. Ο μάγκας είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και εγγυημένη απόλαυση κάθε φορά που θα τον δεις στην οθόνη ή τον κινηματογράφο.

 

 

Ωστόσο μια ματιά να ρίξεις στις ταινίες του και θα συνειδητοποιήσεις ότι η λίστα δεν τελειώνει. Ο τύπος έχει εξελιχθεί σε «μαϊντανό» του Χόλιγουντ και αυτό δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Μόνο το 2018 έπαξε σε τρεις ταινίες, το 2019 σε οκτώ, το 2020 έκανε ένα μίνι διάλειμμα με μία μόλις παρουσία, αλλά το 2021 επανήλθε στα γνωστά στάνταρ με άλλες τρεις, ενώ λόγω Nick Fury ετοιμάζεται να το γυρίσει και στις σειρές. 

Τον περιμένουμε πώς και πώς στη σειρά Secret Invasion.

Με δεδομένο λοιπόν ότι σήμερα ο εικίνητος ηθοποιός σβήνει τα 74 του κεράκια, το Ratpack σου βάζει την υπέρτατη πρόκληση. Σου αραδιάζει ταινίες και εσύ πρέπει να βρεις σε ποια ΔΕΝ συμμετείχε.

Εύκολο; Δεν νομίζω...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved