Feel Famous | Escobar Πόσο ΠΑΣΟΚ κυλάει στις φλέβες σου;

Το απόλυτο τεστ πίστης κι αφοσίωσης.

Η βαθιά ΠΑΣΟΚίλα που ρέει στις φλέβες μας, που έχει ποτίσει το DNA μας, που ομορφαίνει τη ζωή μας και στοιχειώνει τα όνειρά μας, θα είναι πάντα εδώ, σαν το ΠΑΣΟΚ - που είναι εδώ - ενωμένο δυνατό.

Με αφορμή τα σημερινά ΠΑΣΟΚικά γενέθλια, είναι η στιγμή να μετρήσεις πόσο ΠΑΣΟΚ είσαι. Όχι μόνο εσύ που το ψήφισες κάποτε ή το ψηφίζεις ακόμα και τώρα που δεν λέγεται ΠΑΣΟΚ, αλλά ειδικά εσύ που δεν παραδέχθηκες ποτέ την αλήθεια. Που «αποτάσσεσαι τον Σατανά» με κάτι τσιτάτα του τύπου «καλύτερα να μου κοβόταν το χέρι παρά να ψήφιζα αυτούς τους κερατάδες», αλλά με κάποιον μαγικό τρόπο η κόρη σου διορίστηκε στο Δημόσιο, ο γιος σου υπηρέτησε απέναντι από το σπίτι, το αυθαίρετο νομιμοποιήθηκε σε ένα βράδυ και ο μπαμπάς σου χειρουργήθηκε σε dt, παρακάμπτοντας μια σειρά 12 ανθρώπων, διότι «γιατρέ, σας έπεσε αυτό το φακελάκι από την τσέπη». Το ξέρω, δεν θα το παραδεχτείς ποτέ δημόσια. Αλλά βαθιά μέσα σου, ξέρεις. Και ξέρω και εγώ. Και ξέρουμε και όλοι.

 

Κάνε λοιπόν το απόλυτο ΠΑΣΟΚικό τεστ, διότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Διότι για πάντα θα είμαστε «μαζί σου Αντρέα, για μια Ελλάδα νέα». Διότι το «Τσοβόλα δώστα όλα» θα είναι πάντα το σύνθημα που όλους μας ενώνει. Και διότι αν καταστραφεί η Ελλάδα, με μια ελιά, το μουστάκι του Κατσιφάρα και μια επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση την ξαναφτιάχνεις. 

Για πάμε...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved