Ερωτήσεις-παγίδες, χειρότερες και από εκείνη του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος»

Αν νομίζεις ότι η ερώτηση με την συγγένεια προκαλεί πονοκέφαλο, πού να διαβάσεις τις παρακάτω.

«Ένα κορίτσι παρουσιάζει ένα αγόρι ως “γιο της κόρης του πατέρα του θείου μου”. Τι συγγένεια έχει το αγόρι με το κορίτσι;» έπεσε σαν ερώτηση για τα 300 ευρώ στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1 και ακόμα κουμπώνουμε DEPON για να συνέλθουμε. Στη θεωρία μπορεί να μοιάζει εύκολη απάντηση, στην πράξη ωστόσο είναι ικανή να σε στείλει στο τρελοκομείο.

 

 

Ο διαγωνιζόμενος, έπρεπε να κάνει πράξεις, να ευθυγραμμίσει αλγορίθμους, να ψάξει γενεαλογικά δέντρα και ό,τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί ο νους για να πάρει, τουλάχιστον ένα 300ευρο.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, μάλιστα παρότρυνε τον «τυχερό» διαγωνιζόμενο να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του τηλεφώνου, ωστόσο εκείνος σκέφτηκε ορθώς πως ήταν κρίμα να πάρει κάποιον για βοήθεια και μετά να καταλήξει με ψυχοφάρμακα.

 

 

Ευτυχώς, για όλους, ο διαγωνιζόμενος απάντησε σωστά αλλά το μυαλό μας ακόμα να ορθοποδήσει μετά από αυτή την ερώτηση. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, σας παραθέτουμε τις παρακάτω ερωτήσεις-παγίδες, που μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολες, αλλά είναι μεγαλύτερες παγίδες από την ερώτηση για την συγγένεια. Δες πόσο σκορ πιάνεις στο παρακάτω quiz, και ίσως να είσαι άξιος για τα 300 ευρώ του παιχνιδιού. 

 

Loading...


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved