Assosiated Press Το μυαλό όλων στο… Αργεντινή-Βραζιλία

Μπορεί να μην παίζει πλέον ο Ροναλντίνιο αλλά ένας τέτοιος ημιτελικός θα ήταν πραγματικό όνειρο.

Άμα δεν είχε βγει η φωτογραφία-duel πάνω στη σκακιέρα των Μέσι-Ρονάλντο, αυτή τη στιγμή ενδεχομένως να ρίχναμε κατάρες που οι διασταυρώσεις έβγαλαν το αιώνιο ντέρμπι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, το Αργεντινή-Βραζιλία σε κάποιο στάδιο της διοργάνωσης πέρα από τον τελικό. Άδικο έχουμε;

Αν δεν ήταν το τελευταίο Μουντιάλ των Μέσι και Κριστιάνο για να επιθυμούμε διακαώς ένα Αργεντινή-Πορτογαλία στον μεγάλο τελικό του Κατάρ, ένα «σελεσάο» - «αλμπισελέστε» θα ήταν το απόλυτο φινάλε μιας πραγματικά συμπαθητικής -από άποψη εξέλιξης και αποτελεσμάτων- διοργάνωσης.

 

Σε έχει εκνευρίσει και σένα ο Κριστιάνο με τα καμώματά του;

Μπορεί να γίνει όμως;

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τις πιθανότητες ή τις δυναμικές των ομάδων στα προημιτελικά, στο κάτω-κάτω για Αργεντινή και Ολλανδία μιλάμε από τη μία και Βραζιλία με Κροατία από την άλλη. Όλες έχουν πιθανότητες πρόκρισης, κυρίως όμως και τα φόντα να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Θυμηθείτε παρακάτω τα ζευγάρια των προημιτελικών στο Μουντιάλ του Κατάρ:

 

 

Με την απόδοση που έχει πιάσει η Βραζιλία μέχρι στιγμής και ειδικά με τα «ντόρτια» κόντρα στην Νότια Κορέα μάλλον μπορούμε να πούμε ότι έχει το πάνω χέρι απέναντι στην Κροατία η οποία δεν έχει πείσει και τόσο μέχρι στιγμής. Κάτι βέβαια που δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά για την Αργεντινή που απέναντι σε αυτή τη ομάδα των «οράνιε» που βγάζουν μια σιγουριά στο παιχνίδι τους ακόμα και αν δεν εντυπωσιάζουν με βάση τα όσα δείχνουν στο χορτάρι θα βάλουν αρκετά δύσκολα απόψε στην «αλμπισελέστε».

Θα περάσει κανείς πιστεύετε από τον Βαν Ντάικ;

Με λίγα λόγια σήμερα βλέπουμε προημιτελικούς και επιστρέφουμε σε Μουντιάλ mode μετά από δύο ολόκληρες μέρες διαλείμματος αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, όσο και αν συμπαθούμε τις Ολλανδία και Κροατία, βαθιά μέσα μας ελπίζουμε σε έναν ημιτελικό Αργεντινής-Βραζιλίας. Ένα ματς όνειρο που πολύ θα θέλαμε να είναι και τελικός.

 

 

Όχι τίποτα άλλο, το έχουμε και απωθημένο από το Μουντιάλ 2014 που λίγο έλειψε να έχουμε τελικό Βραζιλία-Αργεντινή, απλά προέκυψε η 7άρα από την Γερμανία στον ημιτελικό. Ας μην υπήρχε το μπιφ Μέσι και Ρονάλντο και δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα τώρα.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved