Instagram_gntmgr «GNTM 5» απόψε αγκαλιά με το κορίτσι ή με τους φίλους;

Ζυγίζουμε τις καταστάσεις και σε προκαλούμε να ψηφίσεις.

Σαφέστατα δεν είναι όλος ο κόσμος για ριάλιτι, ειδικά αν έχει φτάσει στο σημείο που έχει βαρεθεί ήδη και ας μην έχει ξεκινήσει καλά-καλά η τηλεοπτική σεζόν.

Στο λέμε με το χέρι στην καρδιά, πολλοί μπούχτισαν ήδη με τα φετινά show.

Αν όμως μέχρι στιγμής υπάρχει ένα ριάλιτι που (κάπως) διαφέρει από την ελληνική  trash-ίλα αυτό είναι το GNTM και ας διαθέτει και αυτό την κατινιά του. Άλλωστε τι είναι τα ριάλιτι χωρίς λίγο ξεκατίνιασμα;

 

 

Απόψε λοιπόν έχει Τσάμπιονς Λιγκ της Δευτέρας και ένας άντρας δεν πρέπει ποτέ να το βλέπει μόνος του. Το θέμα είναι με ποια παρέα θα επιλέξει να το παρακολουθήσει. Αν μιλούσαμε για το πραγματικό Τσάμπιονς Λιγκ η απάντηση «παρέα» θα ήταν μονόδρομος, σε αυτό «Τσάμπιονς Λιγκ» ωστόσο χωράει και το αμόρε. Ας δούμε λίγο τα δεδομένα.

 

Με την κοπέλα

Υπέρ: Θα είστε αγκαλιά στο κρεβάτι και βλέποντάς σε να κοιτάς τις όμορφες υπάρξεις μπορεί να βαλθεί να σου αποδείξει ότι είναι καλύτερη από τις διαγωνιζόμενες.

Ειδικά αν κάποια ανάμεσά τους είναι πρώην σου, όπως συνέβη σε έναν από μας.

Κατά: Πρέπει να προσέχεις τι θα πει το στόμα σου περί κορμιών, προσώπων ή άλλων «όμορφων» χαρακτηριστικών γιατί εγκυμονεί παντόφλα και ύπνος στον καναπέ.

 

Με τους κολλητούς

Υπέρ: Η καλή παρέα δεν χρειάζεται συστάσεις, οποιοδήποτε και αν είναι το theme της βραδιάς. Η αντρική παρέα έχει τη δύναμη να κάνει μια περίσταση διασκεδαστική, ακόμα και για κάποιον που δεν είναι των ριάλιτι.

 

Ακόμα και ένα βαρετό παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι ωραίο όταν το βλέπεις με παρέα.

Κατά: Θεωρητικά κανένα, αλλά συνήθως αν υπάρχει κάποιος που νυστάζει και θέλει να αποχωρήσει η παρέα «χαλιέται». Όλοι έχουν δικαίωμα στην κακή βραδιά, το ίδιο και η παρέα.   

 

Τώρα λοιπόν που έχεις τα υπέρ και τα κατά, καιρός  να δώσεις την ψήφο σου. Γνωρίζουμε πως υπάρχει φαβορί, αλλά πιστεύουμε πως υπάρχουν αρκετοί που θα κάνουν την έκπληξη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved