Assosiated Press Εσύ θα συγχωρούσες τον Will Smith;

Οι φήμες λένε ότι ο Chris Rock δεν θεωρεί ειλικρινή τη συγνώμη του «King Richard».

Και εκεί που σχεδόν είχαμε ξεχάσει το επί σκηνής χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock τη βραδιά των Όσκαρ 2022 και τα «leave my wife out of your f*cking mouth» ήρθε -έστω και καθυστερημένα- μία δημόσια τοποθέτηση και Instagram-ική απολογία του πρώτου για την άσεμνη κίνησή του την ώρα της τελετής.

Θυμίζουμε είχε προηγηθεί η παρακάτω συγνώμη του Smith μετά τα όσα έγιναν εκείνη τη βραδιά:

 

 

Σύμφωνα με όσα είπε ο Smith «δούλεψα αρκετά αρκετά με τον εαυτό μου τους τελευταίους 3 μήνες» για να ολοκληρώσει λέγοντας «Chris, σου ζητάω συγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή να το συζητήσουμε».

 

 

Από την άλλη πλευρά ο Chris Rock ο οποίος κατακρίθηκε αρκετά στην αρχή μέχρι να μαθευτεί ότι τα λόγια που έκαναν «πλάκα» κατά της αλωπεκίας της Jada Pinkett Smith δεν τα εμπνεύστηκε αυτός αλλά οι σεναριογράφοι του, μετατράπηκε άμεσα σε συμπαθητική φιγούρα και το επόμενο stand-up comedy show του ήταν sold out.

Ο Rock όμως δεν έτρεξε να κάνει δηλώσεις ώστε να βγει το θύμα, αλλά επέλεξε τη γλώσσα της σιωπής, ακόμα και όταν του έγιναν ερωτήσεις για τη στάση του μετά το επεισόδιο με τον Smith.

«Αν όλοι ισχυρίζονται ότι είναι θύματα, τότε ποτέ κανείς δεν θα δώσει σημασία στα αυθεντικά θύματα» είναι η απάντηση του 57χρονου κωμικού, η οποία τον ανέβασε στα μάτια όλων. Άλλωστε την επόμενη της σφαλιάρας εκείνος πήγε κανονικά στη δουλειά αδιαφορώντας για το τι θα ειπωθεί.  

 

 

Από όσα όμως ακούγονται πάντως από κύκλους γύρω από τον Chris Rock, μάλλον έχει σε πρώτο πλάνο να συμφιλιωθεί με τον Will Smith καθώς αισθάνεται ότι η συγνώμη του στο Instagram έγινε για να φτιάξει την εικόνα του και όχι επειδή την εννοεί.

Θυμίζουμε πως μετά από όσα έγιναν στην Τελετή των Όσκαρ, ο Will Smith κέρδισε το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «King Richard» ωστόσο η δημοφιλία του έχει πέσει κατακόρυφα, ενώ του επιβλήθηκε ποινή από την Ακαδημία Κινηματογράφου.

Τη θυμάσαι την ποινή του Will Smith;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved