Έχει δίκιο και τον κράζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ή υπάρχει δικαιολογία για όλους όσους τον συμπαθούν;

Από τότε που ξεκίνησε το «μπιφ» μεταξύ Τσιτσιπά και Κύργιου όλο και καινούργια μηνύματα, λόγια-δηλητήρια, πισώπλατα (ή και όχι) μαχαιρώματα, φτυαριές, ατάκες και ξεκατινιάσματα αιωρούνται και επισκιάζουν την ελληνική επικαιρότητα, περισσότερο ακόμα και από το ίδιο το Wimbledon το οποίο φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Εμείς πάντως λατρέψαμε τον Τζόκοβιτς για την κίνησή του με τον Σίνερ.

Και πάνω που νομίζαμε ότι η ανταλλαγή πυρών σταμάτησε  στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα τους, άντε και σε κάνα τιτίβισμα, ο Τσιτσιπάς συνεχίζει μαινόμενος την προσπάθεια να «καταπολεμηθεί» ο Κύργιος, έστω και αν την τελευταία φορά εμφανίστηκε πιο αινιγματικός.

 

 

«Η ικανότητά μου να καταλάβω ότι έχω άδικο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ύφος του ανθρώπου με τον οποίο διαφωνώ», γράφει το tweet που θα λέγαμε ότι φωτογραφίζει τον Ελληνοαυστραλό.

Εδώ που τα λέμε όμως, η ατάκα Tsitsipas speaking που έμεινε στο μυαλό του περισσότερου κόσμου είναι ότι ο Κύργιος «είναι κάγκουρας». Καθαρά και ξάστερα.

 

Μας ενδιαφέρει όμως αν είναι κάγκουρας ο Κύργιος;

Δεν θα είναι ούτε ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος. Για πολλούς εδώ που τα λέμε μπορεί να μην είναι καν βρισιά το να είναι κανείς κάγκουρας στο κάτω-κάτω. Το θέμα στη συγκεκριμένη φάση είναι το αν με βάση τη συμπεριφορά του και τη σοβαρότητα που (δεν) βγάζει στα κορτ, αξίζει να ασχολούμαστε μαζί του, να τον χλευάζουμε για το trash talking και για τον τρόπο που «υποβαθμίζει το τένις» ή αν κάποιοι πρέπει να νιώθουν ενοχές που τον συμπαθούν.

 

 

Από τον Νικ Κύργιο δεν έλειπε ποτέ το ταλέντο παρά μόνο το μυαλό και η σοβαρότητα που πρέπει να έχει ένας τενίστας υψηλού επιπέδου για να διακριθεί. Στοιχεία που αν τα είχε ομολογουμένως να φιγουράριζε ανάμεσα στους κορυφαίους, αντί να καίγεται στο PlayStation μέχρι τα ξημερώματα έχοντας τελικό την επόμενη μέρα, να μπεκροπίνει την νύχτα ενώ σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει τον Ναδάλ ή γενικά να παρατάει τα παιχνίδια από τα πρώτα σετ επειδή βαριέται να παίξει.

Με τις κατηγορίες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς απέναντι στην πρώην συντροφό του, Κιάρα Πασάρι να τον επιβαρύνουν, ο Ελληνοαυστραλός συνεχίζει να διχάζει τον κόσμο με την συμπεριφορά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον κόσμο. Κάγκουρας ή όχι, σίγουρα δεν είναι ποτέ βαρετός. Ποιος ξέρει; Μπορεί να αποφασίσει να είναι σοβαρός τώρα που κατάλαβε πού μπορεί να φτάσει.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved