To #TradeWestbrook είναι το νέο trend και το Λος Άντζελες μάλλον δεν τον χωράει πια.

Τον γνωρίσαμε όλοι ως το έτερον ήμισυ του Durant στους Oklahoma City Thunder, ύστερα έμεινε μόνος αλλά κράτησε τη σημαία της ομάδας ψηλά και τα τελευταία χρόνια βολοδέρνει μεταξύ Houston-Washington-Los Angeles χωρίς όμως να θυμίζει τον παίκτη-ρομπότ που κάποτε θαυμάζαμε.

 

 

Ξεχνιούνται άλλωστε τόσες εμβληματικές εμφανίσεις όλα αυτά χρόνια; Σίγουρα όχι. Το ότι φροντίζει όμως να τις θάβει διαρκώς με τη «σκιά» του εαυτού του στα παρκέ, είναι μια πραγματικότητα που ούτε πλάι στον King LeBron James έχει γιατρειά.

 

 

Πλέον όμως τα πράγματα έχουν ξεφύγει

Ο κόσμος είχε αγανακτήσει κάθε φορά που έβλεπε συμπαίκτες να κάνουν πέρα προκειμένου να πάρει ένα παραπάνω ριμπάουντ ή να σκοράρει λίγο ακόμα προκειμένου να συνεχίσει τον μύθο του «Mr. Triple Double», ενώ φέτος που θεωρητικά θα πήγαινε για πρωτάθλημα η απόδοσή του έχει προκαλέσει σκεπτισμό, έως και αηδία στους φιλάθλους των Lakers.

Τα παρακάτω Tweet και το hashtag #TradeWestbrook δεν λένε ψέματα.

«Έχει χτίσει σπίτια με τα σουτ του» και άλλα πολλά «ξενικά» στολίζουν ένα υπέροχο δέντρο από tweets και απόψεις για τον τύπο που ο Kobe Bryant έχρισε κάποτε ως διάδοχό του. Θα μείνει μετά από αυτό στους Lakers; Η λογική λέει «ναι», εκτός και αν ο LeBron τα παίξει εντελώς και φροντίσει ο ίδιος για την απομάκρυνσή του.

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου;

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved