Απόψε βλέπουμε Τελικό Euro 2020 ή τον Giannis κόντρα στους Suns;

Σήμερα έχει τελικούς, αλλά ποιον θα προτιμήσεις να δεις;

Είναι δεδομένο ότι απόψε το βράδυ (10 μ.μ.) υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της τηλεθέασης και αυτό ονομάζεται Τελικός Euro 2020. Αγγλία-Ιταλία, ένα ζευγάρι βγαλμένο από τα όνειρα του πιο αισιόδοξου ποδοσφαιρόφιλου, δύο ξεχωριστές σχολές με φανατικό κοινό, σε ένα 90λεπτο (ίσως και παραπάνω) που άπαντες ελπίζουν να είναι αντάξιο των όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

 

Εδώ είδαμε σεκιουριτά να μπερδεύει τον Bonucci με φίλαθλο και να του απαγορεύει να μπει ξανά στο γήπεδο.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο υπάρχει και κάτι ακόμα στο πρόγραμμα, ικανό να πάει αρκετούς για ύπνο, προκειμένου να το προλάβουν από το πρώτο δευτερόλεπτο. Στις 4 π.μ. της Δευτέρας λοιπόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας αναγκάζει να ξενυχτήσουμε προκειμένου να δούμε τη σειρά των Τελικών του ΝΒΑ η οποία μεταφέρεται πλέον στο Milwaukee. Οι Suns του τρομερού Chris Paul βρίσκονται μπροστά 2-0 και οι Bucks του Έλληνα σταρ ο οποίος ψάχνουν το οξυγόνο που θα τους επαναφέρει με αξιώσεις στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Giannis μετά τη συγκλονιστική του εμφάνιση στο Game 2 όπου είδε τους συμπαίκτες του να μην «κατεβαίνουν» στο ουσιαστικά στο παρκέ, είναι αγριεμένος και δεν σκοπεύει να παραιτηθεί τόσο εύκολα από το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

 

 

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη τελικούς και για όλα τα γούστα, από ποδόσφαιρο, μπάσκετ μέχρι και τένις (τελικός Wimbledon). Υπάρχουν πολλοί που θα δουν τον Τελικό του Euro 2020 και θα μάθουν αν ο Giannis κέρδισε το επόμενο πρωί, αρκετοί μετά που δεν τους νοιάζει το ποδόσφαιρο θα κοιμούνται προκειμένου 3:59 να συνδεθούν με Milwaukee, ενώ ορισμένοι τολμηροί θα διαλέξουν να το κάνουν σερί.

Εσύ τι θα κάνεις; Μπες και ψήφισε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved