Lord of the Rings: Θέλουμε τολμηρές σκηνές όπως του Game of Thrones;

Υπάρχουν αρκετοί φαν του J.R.R. Tolkien που δεν επιθυμούν τόσο γυμνό και έχουν δημιουργήσει δικό τους petition. Εσύ τι ψηφίζεις;

Πολλοί λένε ότι η σειρά «Lord of the Rings» έρχεται για να πάρει τη θέση που είχε στις καρδιές μας τα προηγούμενα χρόνια το «Game of Thrones». Άλλωστε οι κόσμοι τους λίγο πολύ μοιάζουν, καθώς και οι δύο ιστορίες έχουν μέσα τέρατα, ανθρώπους, ειδικές δυνάμεις και ακόρεστη όρεξη για πόλεμο.

Δείτε ορισμένους ηθοποιούς από το cast της πιο ακριβής σειράς όλων των εποχών στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Μαζί με αυτό όμως όπως όλα δείχνουν, η πανάκριβη σειρά της Amazon δεν θα αποκλίνει πολύ από τη μόδα κάθε επιτυχημένης σειράς, η οποία περιέχει και άπειρες τολμηρές σκηνές και αρκετό γυμνό. Για αυτό άλλωστε βρίσκεται στο δυναμικό της παραγωγής η Jennifer Ward-Lealand, που καθοδηγεί τους ηθοποιούς στις «πικάντικες» σκηνές, γεγονός όμως που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από το Fan Club του «LOR».

 

.

Ο λόγος είναι ότι κανένα βιβλίο του Tolkien δεν περιείχε κάποια τολμηρή σκηνή και μάλιστα δημιουργήθηκε ειδικό petition προκειμένου να μην υπάρξει γυμνό στη σειρά. Όπως θα δείτε σε αυτό το λινκ, οι σκληροπυρηνικοί «πουριτανοί» λάτρεις των ιστοριών του Tolkien έχουν βάλει πλώρη για τους 50 χιλιάδες και μένει να δούμε πλέον πώς θα το διαχειριστούν οι παραγωγοί της σειράς.

Άσχετα με το αμερικάνικο petition, εσύ τι θα ψήφιζες;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved