Φίλοι ή Γυναίκα: Με ποιον προτιμάς να περάσεις την καραντίνα;

Το απόλυτο ανδρικό δίλημμα την περίοδο του Lockdown.

Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια περίοδο απομόνωσης από την ζωή όπως τη μάθαμε. Μια καθημερινότητα γεμάτη από ξέφρενους ρυθμούς εργασίας, κοινονικοποίησης, εξόδων και πολλών μορφών ψυχαγωγίας είδε τον κορονοϊό να αλλάζει την κανονικότητα και πολλές από τις αξίες στη ζωή μας. Η κατάσταση αυτή λοιπόν άλλαξε τα δεδομένα και πλέον εκτιμούμε περισσότερο αυτά και κυρίως αυτούς που έχουμε δίπλα μας.

Την καλή παρέα ποτέ κανείς δεν την αρνήθηκε, είτε αυτή μεταφράζεται σε «φίλους» ή στο «κορίτσι», ειδικά σε καταστάσεις όπως αυτές του lockdown. Το να μπορείς να συναναστρέφεσαι –Covid 19 επιτρέποντος- άλλους ανθρώπους, ισούται με θησαυρό ωστόσο επειδή άντρες είμαστε και προβληματιζόμαστε συνεχώς, καιρός είναι να βάλουμε τις δύο αυτές κατηγορίες παρέας τη μία απέναντι στην άλλη, να ζυγίσουμε την κατάσταση και στο τέλος να ψηφίσεις τι πιστεύεις ότι είναι προτιμότερο για έναν άντρα στην καραντίνα.

Να την περνάει μαζί με τους φίλους ή με το κορίτσι του; Ιδανικά θα ήθελες και τα δύο, αλλά αν έπρεπε να διαλέξεις σε ποιον θα καθόταν η μπίλια;

 

 

Στο κορίτσι;

Το να έχεις κοπέλα κατά τη διάρκεια της καραντίνας πολλοί το χαρακτηρίζουν ευλογία. Αν είστε στα «μέλια» ή σε κατάσταση που «το προσπαθείτε» είστε από τους τυχερούς. Με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί παντού, μια νέα γνωριμία ή ένα φλερτ δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση επομένως όσοι άντρες έχουν μια σύντροφο στο πλευρό τους αυτό το διάστημα σίγουρα καλύπτουν ένα μεγάλο κενό –συναισθηματικό και σεξουαλικό-, ικανό να προκαλέσει ζήλο σε όλους τους υπόλοιπους.

 

 

Ο περιορισμός της λήξης κυκλοφορίας μετά τις 10 μ.μ. σε γεμίζει με άγχος μόλις το ρολόι πάει 9 ακριβώς, στις 9 και τέταρτο έχεις κοιτάξει για τρίτη φορά τι ώρα είναι στο κινητό σου και στις 9 και μισή έχεις βάλει ήδη το κλειδί στη μίζα και έχεις ξεκινήσει για το σπίτι. Σε περίπτωση όμως που έχεις επισκεφθεί το κορίτσι, ή εκείνο εσένα ουσιαστικά ακυρώνει την πίεση του χρόνου καθώς όλοι ξέρουμε ότι το πιθανότερο είναι να κοιμηθείτε αγκαλιά. Άσε που θα ξυπνήσεις με καλή παρέα το πρωί.

 

Στους φίλους;

Το ότι δεν μπορείτε να βγείτε έξω και να πιείτε ένα ποτό σε ένα μπαράκι δεν σας εμποδίζει να το απολαύσετε σε κάποιο μπαλκόνι ή σαλόνι, ενώ μια «Μετακίνηση 6» σε κάποιο κοντινό μέρος θα σας ανανεώσει καθώς θα περπατάτε πλάι-πλάι σαν συμμορία και θα κάνετε τις πλάκες σας κάτω από τις μάσκες.

Η κουβέντα με τους φίλους έχει τη δικιά της βαρύτητα και αξίες. Με τους κολλητούς θα περάσεις ευχάριστες αντρικές στιγμές, θα μιλήσετε για ζητήματα που σας δένουν, θα μοιραστείτε προβληματισμούς και θα τιμήσετε το αντρικό γένος όπως κάθε παρέα που σέβεται τον εαυτό της. Διαφωνεί κανείς ότι με τους φίλους απολαμβάνεις καλύτερα την εμπειρία του videogaming;

 

 

Και τώρα που σου δώσαμε μια σύντομη εικόνα της κατάστασης έφτασε η στιγμή να ψηφίσεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved