Εσύ θες να απολυθεί η Amber Heard από το «Aquaman 2»;

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο θέλουν να απομακρυνθεί. Εσύ;

Τα πράγματα δεν πάνε καλά τελευταία για τον Johnny Depp ο οποίος βλέπει την καριέρα του να πέφτει στα τάρταρα μετά την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Και αν στην αρχή είχαμε τις αμφιβολίες μας, τελικά αποκλειστικά ντοκουμέντα και μαρτυρίες απέδειξαν ότι ο προβληματικός εκ των δύο είναι η Heard, η οποία μάλιστα έχει βαλθεί να του καταστρέψει τη ζωή.

 

 

Για την ώρα δυστυχώς δείχνει να το καταφέρνει και μετά τα τελευταία γεγονότα- ο Depp έχασε τη δικαστική διαμάχη με την Guardian για δυσφήμιση- ο αγαπημένος μας Jack Sparrow είδε εκτός από την απόλυσή του από τον εικονικό ρόλο στο «Pirates of the Caribbean», τη Warner Bros. να τον απολύει και από το spin-off του Harry Potter, «Fantastic Beasts», πλήττοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα και κυρίως την καριέρα του.

Τι έχει μείνει άραγε για τον Johnny Depp πλέον;

Μπορεί η δικαιοσύνη να αποδεικνύεται «τυφλή», ο κόσμος ωστόσο δείχνει τεράστια στήριξη στον Depp και την σταυροφορία που έχει στηθεί εναντίον του και απαντάει με το ίδιο νόμισμα στην Heard.

Από το πρωί της 12ης Νοεμβρίου, κυκλοφορεί ένα αρκετά ενδιαφέρον Poll, το οποίο ζητάει υπογραφές κατά της Amber Heard. Συγκεκριμένα, ζητάει την απόλυσή της από το franchise της Dc Comics και από το «Aquaman 2». Η εκρηκτική ηθοποιός έχει ήδη υποδυθεί την Mera στο πλευρό του Jason Momoa τόσο στο «Aquaman», όσο και στο «Justice League».

 

 

Αυτή τη στιγμή οι ψήφοι αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς σε βάρος της Heard η οποία βλέπει πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως να ζητούν την απόλυσή της. Το κακό για την ίδια είναι ότι οι εταιρίες παραγωγής ταινιών δεν επιθυμούν συνεργασίες με ανεπιθύμητα άτομα, επομένως δεν είναι απίθανο να έχουμε εξελίξεις που να χαροποιήσουν πολύ κόσμο καθώς και τον ίδιο τον Johnny Depp. Αν θες να ψηφίσεις και εσύ, μπες εδώ.

Μπορεί η ζημιά να έχει γίνει στην καριέρα του, ωστόσο και μόνο το μένος για την Heard αποτελεί μια ηθική δικαίωση για τον Jack Sparrow της καρδιάς μας. Ήδη ακούγονται φήμες ότι η Emilia Clarke έχει ήδη πάρει τον ρόλο και το κοινό ήδη θυμάται ημέρες Daenerys και Khal Drogo.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved