Τα Φιλαράκια: Ποιο είναι το αγαπημένο σου επεισόδιο;

Στην Αμερική ψήφισαν, στην Ελλάδα όμως; Δώσε την ψήφο σου.

Θα πούμε ξανά την ίδια καραμέλα, αλλά δεν γίνεται και αλλιώς. Ειδικά τώρα με την καραντίνα, οι τηλεοπτικές σειρές είναι must και όπως είναι λογικό, «Τα Φιλαράκια» δεν γίνεται να μην είναι ξανά στο προσκήνιο. Ακόμα και αν περιμένουμε ακόμα το reunion τους οι περιπέτειες των αγαπημένων μας ηρώων δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητες, όσο και αν πλέον τις έχουμε μάθει σχεδόν απ’ έξω.

 

 

Στην Αμερική είναι δεδομένο ότι η σειρά αυτή είναι κάτι παραπάνω από ένα σίριαλ και μάλιστα τους δόθηκε η δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους επεισόδιο.

Ποιο ψήφισαν; Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε ή όχι, αλλά σίγουρα το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν κάτι παραπάνω από ξεκαρδιστικό. Άσχετα τώρα με τις αμερικανικές προτιμήσεις, εσείς ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο αστείο επεισόδιο της σειράς;

Στο παρακάτω poll στριμώξαμε τα κατά τη γνώμη μας δέκα πιο αστεία επεισόδια της σειράς και εσείς ψηφίζετε το αγαπημένο σας. Όπως επίσης μπορείτε να διαλέξετε στο τέλος την επιλογή «Άλλο επεισόδιο», αν δεν σας εκφράζει κάποιο από αυτά (κάντε scroll down για να δείτε όλες τις επιλογές).

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved