Τα Φιλαράκια: Το πιο δύσκολο κουίζ που έχεις παίξει ποτέ
28 SHARES

Είσαι όντως καλός και παρατηρητικός με την διάσημη παρέα; Απόδειξέ το.

Αν δεν είχε έρθει ο κορονοϊός και η καραντίνα αυτή τη στιγμή όλοι θα μιλούσαμε για αυτό, όπως συνηθίζεται να γίνεται σε reunion αντίστοιχου βεληνεκούς. Από τότε που βγήκε η είδηση ότι «Τα Φιλαράκια» ετοιμάζουν νέα μάζωξη στο Central Perk, ο κόσμος εκστασιάστηκε και άρχισε να ψάχνει στα social media για λεπτομέρειες και νέα γύρω από νέο ραντεβού.

 

 

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά εκτός από τους βασικούς Jennifer Aniston (Ratchel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing), David Schwimmer (Ross Geller) το παρών θα δώσουν και αρκετοί ακόμα που πλαισίωναν το cast καθώς δεν πρόκειται για ένα απλό επεισόδιο, αλλά για μια συζήτηση πάνω στη σειρά -στην πλατφόρμα HBO Max-, σχεδόν 16 χρόνια από το μεγάλο φινάλε.

 

 

Το κεφάλαιο «Φιλαράκια» είναι ξεχωριστό στην ιστορία της τηλεόρασης και των τηλεοπτικών σειρών, καθώς το έχουμε δει τόσες πολλές φορές σε σημείο που ξέρουμε όλες τις ατάκες απ’ έξω. Αν θεωρείς λοιπόν ότι είσαι τόσο καλός στις γνώσεις γύρω από τη σειρά σε προκαλούμε να παίξεις το παρακάτω κουίζ.

Εκεί που –δυστυχώς για σένα- περισσότερο θα επωφεληθείς από τις γνώσεις σου γύρω από το σίριαλ, τα παρασκήνια και την παρατηρητικότητά σου και όχι τόσο για την υπόθεση και την πορεία της σειράς.

Για να σε δούμε.

 28 SHARES