Πόσο καλά θυμάσαι τα αυτοκίνητα του «Fast & Furious»;

Είσαι όντως μαχητής της ασφάλτου; Απόδειξέ το.

Μπορεί από την έλευση του Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον και αργότερα του Τζέισον Στέιθαμ το franchise να απέκτησε περισσότερο ξυλίκι, οι ρομαντικοί και αυθεντικοί φαν του ωστόσο, γνωρίζουν καλά πως το «Fast & Furious» έγινε θρύλος για την ταχύτητα και τις «μάχες» της ασφάλτου. Από το 2001 και την πρώτη ένωση του αχτύπητου διδύμου ανάμεσα στους Βιν Ντίζελ και του αείμνηστου Πολ Γουόκερ, το franchise σκορπά συνεχώς αδρεναλίνη με τις σκηνές δράσης, προσφέρει συγκινήσεις, εξελίσσεται, αλλά κρατά διαρκώς τον πυρήνα του χαρακτήρα του: Τα υπέροχα φτιαγμένα αυτοκίνητα.

Μετά από οκτώ ταινίες και ένα spin-off, περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Ντομ και της παρέας του. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς αυτή την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου παρουσιάζεται το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, με ένα event-υπερπαραγωγή που θα γίνει στο Μαϊάμι. Όλοι οι πρωταγωνιστές θα είναι εκεί κι εμείς θα το παρακολουθήσουμε σε απευθείας μετάδοση μέσα από live streaming στο Ratpack.gr! Κόκκινο χαλί, η Μαρία Μενούνος και ο Ταϊρίζ Γκίμπσον στην παρουσίαση, αλλά και όλα τα αστέρια της ραπ που έχουν παίξει στην ταινία και θα τραγουδήσουν live: Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna και Ludacris θα ανέβουν στη σκηνή και θα μας απογειώσουν.

Μέχρι τότε και προκειμένου να μπεις στο κλίμα για το «Fast & Furious 9», ας τεστάρουμε τις γνώσεις σου γύρω από το franchise…

 profile

 
 

Συντονίσου στο Ratpack.gr την Παρασκευή για να παρακολουθήσεις ζωντανά το μεγαλύτερο event παρουσίασης τρέιλερ που έγινε ποτέ για το νέο Fast & Furious!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved