Κουίζ: εσύ πόσο Greek Freak είσαι;

Ώρα να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου για τον Έλληνα MVP.

Όλοι μιλούν γι’ αυτόν. Δεν είναι μόνο ο παίχτης που έχει κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το επίκεντρο του Μουντομπάσκετ της Κίνας, αλλά και ο λόγος που τα γήπεδα του παρκέ στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να γεμίζουν ξανά με κόσμο. Κάποιοι τον αποκαλούν ως «Greek Freak», αλλά όλοι πλέον τον ξέρουν ως το αγόρι από τη φτωχογειτονιά των Σεπολίων, που κατάφερε να φθάσει στις ΗΠΑ για να γίνει ο κορυφαίος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς και να ανακηρυχθεί στον φετινό MVP του NBA.

Ανεξάρτητα, όμως, από το αν κάποιος είναι πολύ, λίγο ή καθόλου μπασκετόφιλος, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από το χαρακτήρα, που συνοδεύει το μεγαλειώδες ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του σπουδαιότερου «περιπατητή του αέρα» στην ιστορία της αμερικανικής καλαθοσφαίρισης, Julius Erving, γνωστό μέχρι σήμερα με το παρατσούκλι Doctor J.

Αν και διανύει το 24ο έτος της ηλικίας του, έχει ήδη καταφέρει, όχι μόνο να εκπληρώσει τα πιο τρελά όνειρά του, κάνοντας υπερήφανο τον εαυτό του, την οικογένειά του και ένα ολόκληρο έθνος, αλλά και να συγκρίνεται με παλαίμαχους και σύγχρονους μπασκετικούς θρύλους: από τον Magic Johnson και τον Michael Jordan, μέχρι τους Kobe Bryant και LeBron James. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι, λοιπόν, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αυτήν τη στιγμή διεθνώς, συγκαταλέγεται στην ελίτ των καλύτερων μπασκετμπολιστών του πλανήτη και συνεχίζει να εντυπωσιάζει την υφήλιο, σπάζοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Τι παραπάνω, όμως, γνωρίζεις για τον Έλληνα MVP;

Ξέρεις για παράδειγμα ποια είναι η ομάδα που υποστηρίζει στην Ελλάδα ή ποιο μπορεί να είναι το μυστικό της ενέργειας του «Greek Freak» μετά από κάθε παιχνίδι; Πραγματοποίησε το quiz που ακολουθεί και διαπίστωσε πόσο «Greek Freak είσαι», απαντώντας στις ψαγμένες ερωτήσεις για τον απόλυτο Αmbassador του MILKO, που από το 2014 μέχρι σήμερα δεν σταματά να μας δείχνει ότι με «Ψηλά το Κεφάλι» μπορείς να το κάνεις αληθινό!

 

fd

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved