Poll: Ποιος είναι ο καλύτερος action hero του κινηματογράφου;

Μια κρίσιμη κινηματογραφική ερώτηση, ψάχνει επιτέλους την απάντηση. 

Η αφορμή για να γραφτεί αυτό το κείμενο, είναι τα γενέθλια του αγέραστου Liam Neeson, ο οποίος μπορεί να έκανε την προσπάθειά του να ξεφύγει από τις action τύπου ταινίες, αλλά αυτές δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία.

Το πρόσφατο «Ice Road» είναι η απόδειξη ότι η τέχνη του ξύλου δεν καταλαβαίνει από ηλικία.

 

Πρόσφατα γράψαμε και πέντε τύπους που θα θέλαμε να έχει δείρει μέχρι σήμερα.

Μέσα από τη συγκεκριμένη είδηση γεννήθηκε μια ερώτηση που ψάχνει για χρόνια την απάντηση. Έτσι, ξαφνικά, εμφανίστηκε μπροστά μας. Τελικά, μετά από τόσες και τόσες ταινίες δράσης, ποιος είναι ο καλύτερος action hero του Hollywood;

Ας ξεκαθαρίσουμε από την αρχή πως ο James Bond δεν βρίσκεται στη λίστα. Ο λόγος είναι πως, ο βρετανός πράκτορας, ήταν, είναι και θα είναι, μία κατηγορία από μόνος του. Για αυτό το λόγο, έχεις να επιλέξεις μεταξύ Keanu Reeves, Tom Cruise, Matt Damon και (προφανώς) Liam Neeson.

 

 

Πριν ψηφίσεις, όμως, θα σου θυμίσουμε για ποιο λόγο έγινε η επιλογή των συγκεκριμένων ηθοποιών. Προφανώς, ο Keanu Reeves, ειδικά μετά το John Wick, κέρδισε εύκολα μια θέση στην τετράδα. Ο Tom Cruise, με το Mission Impossible, ήταν σίγουρο πως θα βρισκόταν σε αυτή. Ο Matt Damon, με το Jason Bourne, είχε κλείσει θέση στην τετράδα πριν καν τη σκεφτούμε.

 

 

Όσο για το Liam Neeson, δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, γιατί μπορεί να μην μας ξέρει, αλλά θα μας έβρισκε και θα μας σκότωνε. Μοιάζει υπερβολικό, αλλά δεν είναι. Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Λόγω του Taken, λοιπόν, βρίσκεται και αυτός με σχετική ευκολία και σχεδόν καμία πίεση στη λίστα των τεσσάρων.

 Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τον καλύτερο action hero του κινηματογράφου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved