Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, Queen και Ratpack στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Δεν θα ήμασταν οι ίδιοι άνθρωποι χωρίς τις γυναίκες. Αν προσπαθήσεις να φανταστείς έναν κόσμο δίχως αυτές, θα καταλήξεις ότι απολύτως τίποτα δεν θα είχε ενδιαφέρον ή τουλάχιστον την ίδια αίσθηση.

Είναι το άλλο μας μισό. Ένας από τους πιο βασικούς λόγους για να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε έναν κόσμο που να μοιραζόμαστε μαζί τους κάθε υπέροχη στιγμή, με στόχο ένα μέλλον. Είμαστε προγραμματισμένοι να γεράσουμε μαζί τους και να τους αφιερώσουμε όλο μας το «είναι».

Το βίντεο που θα δεις στην αρχή του κειμένου το κάναμε σαν ομάδα για λογαριασμό του Queen.gr με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Γυναικών, έρχεται να μας θυμίσει πως υπάρχουν κάποιοι εκεί έξω που δεν τους αξίζει να λέγονται άντρες. Που έχουν ως στόχο και ευχαρίστηση να ταπεινώνουν τις γυναίκες μόνο και μόνο για να ικανοποιούν το αρρωστημένο τους εγώ.

Θα μπορούσε στην θέση των κακοποιημένων γυναικών να ήταν η αδερφή μας. Η γυναίκα μας. Η κόρη μας. Μέσα από τα δεκάδες σενάρια που μπορούμε να σκεφτούμε, το μήνυμα που πρέπει να προκύπτει είναι ένα: υπερασπίσου τις και μην μένεις αδιάφορος αν υποψιαστείς πως μία γυναίκα δέχεται κακοποίηση οποιουδήποτε τύπου.

Είναι καθήκον σου. Είναι καθήκον μας.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved