Ο Γιώργος Σαββίδης είναι ένας ωραίος και ακομπλεξάριστος τύπος

Ο άντρας πρέπει να κλείνει τους λογαριασμούς του όπως τους άνοιγει.

Ο Γιώργος Σαββίδης έδειξε, πλένοντας τα αυτοκίνητα των παικτών του ΠΑΟΚ, πως ξέρει πολύ καλά τον αντρικό κώδικα συμπεριφοράς. Έδειξε όμως και κάτι άλλο: Ότι είναι ένας ωραίος τύπος. Που κάνει καζούρα ακόμη και στον εαυτό του όταν χάνει. Εν προκειμένω ένα στοίχημα. Κι αυτό το γράφω, επειδή στο πρόσφατο παρελθόν, οι σοβαροφανείς και ηθικολόγοι της πιάτσας μας, είχαν πέσει να φάνε τον Σαββίδη για κάποια από τα ποσταρίσματα του, στο Instagram.

Εκεί που εσχάτως έχει δημιουργηθεί μια «επιτροπή ηθικής», η οποία δικάζει και καταδικάζει ερήμην τύπους όπως ο υιός του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν, που δεν ακολουθούν το ρεύμα του «καθωσπρεπισμού» και ανεβάζουν ότι εκείνοι γουστάρουν στο δικό τους λογαριασμό.  Μπέσα: Προσεχώς άγνωστη λέξη.

 

1977724

 

Σε αυτόν τον ίδιο λογαριασμό, ο Σαββίδης, χθες, ανέβασε το «χαμένο στοίχημα» με τους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη νίκη επί του Άρη. Και το έκανε για πάρτη του. Γιατί γούσταρε. Και για να τιμήσει αυτό τον άγραφο κανόνα που πρέπει να έχουν όλοι οι άντρες, χαραγμένο στο dna τους: Ότι ο λόγος είναι ΝΟΜΟΣ. Δεν ξέρω αν θα έδινες τον Γιώργο Σαββίδη στην κόρη σου (άσε που θαρρώ πως παντρεύτηκε πρόσφατα) ή αν τον θεωρείς καλό ή κακό παιδί. Δεν ξέρω αν είσαι άρρωστος ΠΑΟΚτσής και κόβεις φλέβες για πάρτη του ή φόλα Αριειανός και θες να παίξετε μπουνιές.

 

 

Ξέρω όμως ότι ένας τύπος που κρατάει το λόγο του και πληρώνει τα στοιχήματα του είναι ένας ωραίος τύπος. Είτε τον έχεις κολλητό, είτε θανάσιμο εχθρό. Γιατί και στις δύο περιπτώσεις, αυτό που ζητάς, εν τέλει ως άντρας, είναι μπέσα. Αυτή που όσο περνάνε τα χρόνια τόσο χάνεται.

Τόσο που οι επόμενες γενιές θα την ψάχνουν στα λεξικά ως άγνωστη λέξη…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved