ΚΑΙ Μουντιάλ βλέπω ΚΑΙ στοίχημα παίζω ΚΑΙ μπύρες πίνω

Η Γωγώ Φούντα καταρρίπτει σε ένα κείμενο ΟΛΑ τα ανδρικά στερεότυπα.

Εδώ και λίγες μέρες, το αντρικό ενδιαφέρον προσελκύει η στρογγυλή θεά-κλισέ-, η Ρωσία και ουχί οι καλλονές Ρωσίδες -εντάξει και αυτές- και αρκετοί κύριοι οι οποίοι έχουν πάρει το ταλέντο και το star quality τους και το έχουν μεταφέρει στη χώρα του μπαλέτου και της βότκα. Ναι, προφανέστατα και αναφέρομαι στοΜουντιάλ ή Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, πες το όπως θέλεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ο σκοπός ωστόσο του σημερινού κειμένου, δεν είναι ούτε να σε κατηγορήσω που βλέπεις μπαλίτσα, ούτε και να σου γκρινιάξω που παρακολουθείς τρεις αγώνες στη σειρά και μάλλον δε θέλεις να πάμε για ποτό. Και ξέρεις γιατί; Γιατί τα πράγματα, ματάκια μου, τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει. Και η αλλαγή έχει να κάνει με την ιδιαίτερη σχέση γυναίκας-μπάλας. Η οποία έχει εξομαλυνθεί. Και έχει γίνει γλυκιά και όμορφη… Θα έλεγα σχέση αγάπης. Και ξέρεις γιατί;

 

Γιατί το ποδόσφαιρο τελικά δεν είναι τόσο κακό

Τώρα χωρίς πλάκα, αν κατανοήσεις τους βασικούς κανόνες -κάτι που συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή- τότε πραγματικά μπορεί να γίνει ενδιαφέρον. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν καταλαβαίνω την έννοια του οφσάιντ -εγώ ξέρω τι είναι, απλά μιλάω για τη συντριπτική πλειονότητα των γυναικών- μπορώ να παρακολουθήσω με χαρά ένα ματς, πόσο μάλλον αν ξέρω έστω και ένα παίκτη από την 22άδα. Ναι, τότε είμαι αρχόντισσα. Και τελοσπάντων, πάντα θα θέλω να γνωρίσω καλύτερα τι είναι αυτό που σε γοητεύει τόσο πολύ. Άσε που όταν ένας άντρας ασχολείται με την μπάλα, δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με άλλες γυναίκες. Γεγονός που όπως αντιλαμβάνεσαι με βγάζει από αρκετή φασαρία (παρακολουθήσεις, ανακρίσεις και απειλές).

 

 

Γιατί θέλω κι εγώ πίτσα και μπύρα

Είμαστε Έλληνες, κάτι που σημαίνει ότι τα καλοκαίρια μας έχουν συνδυαστεί με μπαλκονάκι, φαΐ και παγωμένη μπύρα. Ακόμα καλύτερα, όταν υπάρχει μαζικό θέαμα στην οθόνη, το οποίο είναι ικανό ανά πάσα ώρα και στιγμή να σου ανεβάσει τους παλμούς και να «ανάψει τα αίματα». Και μεταξύ μας, πολύ σας καμαρώνω που είστε με τα βερμουδάκια σας -ίσως και χωρίς μπλουζάκια- αράζετε όλοι μαζί και περνάτε τόσο όμορφα. Τρώτε, πίνετε, λέτε βλακείες, κάνετε το σχολιασμό σας και πάτε σπίτια σας. Ενώ εμείς. Άντε ντύσου, άντε βάψου και άντε βρες τραπέζι να καθίσεις. Και τι ζητάμε; Μία θέση στη συντροφιά σας ρε παιδιά. Κιχ δε θα βγάλουμε.

6 πράγματα που νομίζεις ότι ψάχνουμε σε έναν άντρα ΑΛΛΑ μας είναι αδιάφορα

 

giphy 6

 

Γιατί υπάρχουν πραγματικά ΩΡΑΙΟΙ άντρες μέσα στο γήπεδο

Πριν με πεις λιγούρι και πριν με κρίνεις αυστηρά, σκέψου λίγο πόσο ακαταμάχητη είναι η εικόνα ενός ιδρωμένου ποδοσφαιριστή που πανηγυρίζει γκολ και σηκώνει και λίγο το μπλουζάκι -ναι ξέρω ότι όποιος το βγάλει τιμωρείται. Και όχι, δε λέω για τον CR7 -εεεε; Ψάρωσες;- αλλά για ένα σωρό άλλα αξιοπρόσεκτα αγόρια τα οποία τυγχάνει να είναι και διάσημα και πλούσια. Με λίγα λόγια έχουν το πακέτο. Δηλαδή αν εσύ έπεφτες πάνω σε show της Victoria’s Secret θα το άλλαζες; Δε νομίζω. Και να ξέρεις, μπορεί να μην παραδέχεσαι τη γοητεία του Salah, αλλά είναι γλυκός και έχει όντως τα πιο ωραία μάτια της διοργάνωσης.

Ήξερες πως η μύτη σου παίζει τεράστιο ρόλο στο κρεβάτι;

 

ΥΓ: Οι Ισλανδοί είναι όλοι σωσίες του Thor ή είναι η ιδέα μου;

 

Γιατί θέλω κι εγώ να πάω ταμείο

Και μη με πεις τζογαδόρα ή φιλοχρήματη, αλλά άσχημα είναι με τρία-τέσσερα ματσάκια να βγάλω κανά φράγκο κι εγώ; Άσε που είμαι πρόθυμη να ακούσω τις αναλύσεις και τα προγνωστικά σου, γιατί πιθανότατα να μου φανούν χρήσιμα. Νταξ, ξέρω ότι στο πρακτορείο θα με κοιτάζουν όλοι περίεργα αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Και ναι, μπορεί να κρατάω σημειώσεις για τα over και τα under και τα handicap -που ακόμα δεν ξέρω τι σημαίνει- αλλά αν τελικά πληρωθώ θα έχεις κερασματάκι. Δε σε χάλασε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved